ΣΤΗΛΕΣ

Βρήκε την 29η ομάδα της καριέρας του ο Φάμπρι

Βρήκε την 29η ομάδα της καριέρας του ο Φάμπρι

Τον 29ο διαφορετικό σύλλογο που του εμπιστεύεται τον πάγκο της ομάδας του βρήκε ο Φάμπρι ο οποίος υπέγραψε στην ισπανική, Lorca.

Μπορεί να έχει φτάσει στα 62 του, αλλά ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ δεν το βάζει κάτω αφού συνεχίζει απτόητος την προπονητική του καριέρα. Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη Βολιβία και την Petrolero είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ισπανία.

Η νέα του ομάδα είναι η Lorca η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Ο πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού είναι συχνό φαινόμενο να μην ολοκληρώνει μία σεζόν στον πάγκο κάποιας ομάδας αφού στις περισσότερες από αυτές που έχει καθίσει στον πάγκο τους έχει μείνει λίγους μήνες. Κι αν νομίζεται ότι είναι λίγοι οι σύλλογοι που έχουν εμπιστευτεί την τεχνική καθοδήγηση των παικτών τους στον Φάμπρι να σας ενημερώσουν ότι αισίως έχει φτάσει τις 29!

Αναλυτικά οι ομάδες στις οποίες έχει καθίσει στον πάγκο τους ο Ισπανός κόουτς: SG Comercial, Villalbés, Villarrobledo, Sporting Mahonés, Gandía, Manlleum, Mérida, Logroñés, Elche, Gimnàstic, Murcia, Lugo, Ovarense, Campomaiorense, Marco, Avilés, Zamora, Huesca, Almería, Burgos, Alavés, Cartagena, Granada, Huesca, Racing Santander, Παναθηναϊκός, Ponferradina, Petrolero, Lorca.

Να επισημάνουμε ότι από τον πάγκο της Merida έχει περάσει τρεις φορές, ενώ από αυτόν την Lugo δύο.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ