ΣΤΗΛΕΣ

"Βομβάρδισαν" με αρνητικές κριτικές το... πρώην μαγαζί διαιτητή οι οπαδοί της Λάτσιο

"Βομβάρδισαν" με αρνητικές κριτικές το... πρώην μαγαζί διαιτητή οι οπαδοί της Λάτσιο

Οι οπαδοί της Λάτσιο ήταν εξαγριωμένοι με τον Πιέρο Τζιακομέλι και την κόκκινη που έδειξε στον Τσίρο Ιμόμπιλε, "βομβαρδίζοντας" με αρνητικές κριτικές το καφέ του στο TripAdvisor για εκδίκηση, αλλά εντέλει την... πάτησαν.

Πυρ και μανία με τον διαιτητή του αγώνα Λάτσιο - Τορίνο (1-3) ήταν οι οπαδοί των Ρωμαίων και ο λόγος δεν ήταν άλλος από την κόκκινη κάρτα που έδειξε στον Τσίρο Ιμόμπιλε. Έτσι, λοιπόν, βρήκαν έναν τρόπο για να πάρουν την εκδίκησή τους και να τον πονέσουν.

Τι έκαναν, λοιπόν; Μπήκαν στο TripAdvisor, εντόπισαν το καφέ που ήξεραν ότι διατηρεί, ονόματι "Café Rossetti" και το "βομβάρδισαν" με αρνητικές κριτικές για να τον πλήξουν. Άρχισαν να γράφουν σχόλια του στυλ "μείνετε μακριά απ' αυτό το café" ή "πώς να καταστρέψετε μια βραδιά με την ανικανότητά τους", ενώ υπήρχαν και σχόλια για τα φαγητά του μαγαζιού και τους αγενείς υπαλλήλους.

Δυστυχώς όμως για τους φίλους της Λάτσιο, ο Τζιακομέλι ΔΕΝ εργάζεται πια στο συγκεκριμένο μαγαζί, ούτε είναι μέτοχος, επομένως άρχισαν να αποσύρουν πολλά από τα σχόλια, όταν αντιλήφθηκαν ότι δεν θα είχαν κανένα αντίκτυπο στον ίδιο, παρά μόνο στον πραγματικό ιδιοκτήτη, που δεν έφταιγε σε τίποτα.

Τον λογαριασμό, παρακαλώ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ