ΣΤΗΛΕΣ

Βίντεο από τον σεισμό στην Κρήτη την ώρα ποδοσφαιρικού αγώνα

Βίντεο από τον σεισμό στην Κρήτη την ώρα ποδοσφαιρικού αγώνα

Δείτε τις αντιδράσεις του κόσμου στην αναμέτρηση Ποσειδώνας-Γούβες για την Β1 ΕΠΣΗ την ώρα που "χτύπησε" ο εγκέλαδος στην Κρήτη. "Σεισμός-τυφώνας-Ποσειδώνας", φώναζαν οι ψυχραιμότεροι!

Η Κρήτη "χόρεψε" στις 16:12 του Σαββάτου από την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ ( δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ για τον σεισμό στο news247.gr). Εκείνη τη στιγμή βρισκόταν σε εξέλιξη ο αγώνας Ποσειδώνας-Γούβες για την Β1 κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Η κάμερα του grandsport.gr κατέγραψε τις αντιδράσεις των φιλάθλων. Οι περισσότεροι έσπευσαν να φύγουν από την σκεπαστή κερκίδα ενώ οι πιο ψύχραιμοι παρέμειναν στις θέσεις τους, παρακολουθώντας το παιχνίδι το οποίο δεν διακόπηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, στα περισσότερα γήπεδα που διεξάγονταν εκείνη την ώρα τοπικοί ερασιτεχνικοί αγώνες επικράτησε ψυχραιμία ενώ σε μερικούς υπήρξε αρχικά ολιγόλεπτη διακοπή, αλλά όλοι ολοκληρώθηκαν κανονικά.

Όσον αφορά τον αγώνα Ποσειδώνας-Γούβες, αξίζει να ακούσετε στο βίντεο το σύνθημα πιτσιρικάδων που όχι μόνο δεν πτοήθηκαν από τον εγκέλαδο, αλλά έβγαλαν και άμεσα το σύνθημα: "Σεισμός-τυφώνας-Ποσειδώνας"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ