ΣΤΗΛΕΣ

VIDEO: Το "ιερό νερό" του Ντρογκμπά

MLS All-Stars forward Didier Drogba, of Montreal Impact, in action against Arsenal in the MLS All-Star soccer game Thursday, July 28, 2016, in San Jose, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Ντρογκμπά (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ήπιε... "ιερό νερό" και βοήθησε την Phoenix Rising να νικήσει 4-3 με ανατροπή την La Galaxy II στις ΗΠΑ. (VIDEO)

Την Κυριακή (6/5) η Phoenix Rising του Ντιντιέ Ντρογκμπά έχανε με 2-3 από την La Galaxy II στη δεύτερη κατηγορία των ΗΠΑ (United Soccer League). Στο 71' η ομάδα του Ιβοριανού φορ κέρδισε κόρνερ, το οποίο πήγε να εκτελέσει ο ίδιος. Εκείνη τη στιγμή είδε δύο πιτσιρικάδες να τον παρακολουθούν, έχοντας μπροστά τους δύο μπουκάλια με νερό.

Ο 40χρονος πήρε στα χέρια το ένα από τα δύο και το... κατέβασε. Ακολούθως εκτέλεσε το κόρνερ και ο συμπαίκτης του Τζέισον Τζόνσον ισοφάρισε σε 3-3. Στο 78' ο Ντρογκμπά έκανε το 4-3 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Μάλιστα αφού ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, έκανε χιούμορ μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

"Τι υπήρχε μέσα στο νερό; Ρωτήστε τα δύο παιδιά. Ίσως ήταν... ιερό νερό. Φοβερό come back από την ομάδα" έγραψε ο άλλοτε στράικερ της Τσέλσι. Δείτε το video:

(AP Photo/Marcio Jose Sanchez)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ