ΣΤΗΛΕΣ

VIDEO: Έπαιζαν πάσες για να τελειώσει το ημίχρονο στο ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ

VIDEO: Έπαιζαν πάσες για να τελειώσει το ημίχρονο στο ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ

Ο διαιτητής έδωσε εντολή να συνεχιστεί μετά από μία ώρα διακοπής ο αγώνας της ΑΕΛ με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά οι παίκτες έπαιζαν πασούλες μεταξύ τους για τρία λεπτά, μέχρι να ολοκληρωθεί το 1ο ημίχρονο (video).

Ο διαιτητής Δημήτρης Μασιάς είχε διακόψει για περίπου μία ώρα την επεισοδιακή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΑΠΟΕΛ. Ένα 14χρονο ball boy είχε τραυματιστεί από κροτίδα, εκατοντάδες αντικείμενα έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ακόμα και εισβολή φιλάθλων και συγκρούσεις σώμα με σώμα στον αγωνιστικό χώρο είχαν σημειωθεί σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Όταν το παιχνίδι άρχισε ξανά, με τις κερκίδες να έχουν σχεδόν εκκενωθεί, το ρολόι έδειχνε το 41ο λεπτό και οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν χάσει κάθε έννοια αγωνιστικής φόρμας. Ορισμένοι εξ αυτών, είχαν κάνει ακόμα και ντους, αφού δεν περίμεναν ότι η διακοπή θα ήταν προσωρινή.

Από τη στιγμή που δεν είχαν προλάβει να κάνουν ζέσταμα πριν από την επανέναρξη, συμφώνησαν να μην αγωνιστούν κανονικά τα λεπτά που απέμεναν μέχρι την ανάπαυλα, αλλά να ανταλλάξουν πάσες, μέχρι να τελειώσει ο χρόνος του 1ου ημιχρόνου.

Όπερ και εγένετο, με την παρωδία αγώνα να συνεχίζεται και χωρίς επεισόδια. Μάλιστα, ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του 1ου ημιχρόνου στο 44ο λεπτό.

Τα τραγελαφικά δεν ολοκληρώθηκαν εκεί, αφού οι ποδοσφαιριστές δεν πήγαν στα αποδυτήρια, αλλά έμειναν στον αγωνιστικό χώρο του "Τσίρειου" για να κάνουν ζέσταμα.

Το 2ο ημίχρονο, δε, άρχισε πολύ νωρίτερα από τα 15 λεπτά που προβλέπονται για την ανάπαυλα...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ