ΣΤΗΛΕΣ

Βγήκε γυμνός στα Ηλύσια Πεδία λόγω Νεϊμάρ - Εμπαπέ

Βγήκε γυμνός στα Ηλύσια Πεδία λόγω Νεϊμάρ - Εμπαπέ

Ένας Γάλλος φίλαθλος έχασε στοίχημα που είχε να κάνει με την απόκτηση του Νεϊμάρ και του Κιλιάν Εμπαπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν, με συνέπεια να βγει γυμνός στα Ηλύσια Πεδία (video).

Το στοίχημα είναι ιερό και όταν κάποιος χάνει, θα πρέπει να πληρώνει. Έτσι και ο Ζονατάν, ένας Γάλλος φίλαθλος, ο οποίος ήταν κάθετος σχετικά με την μεταγραφική πολιτική της Παρί Σεν Ζερμέν.

"Δεν θα πάρει τόσο τον Νεϊμάρ, όσο και τον Κιλιάν Εμπαπέ", έλεγε και ξαναέλεγε, πεπεισμένος ότι στο πλαίσιο του Financial Fair Play δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Μόνο που οι εξελίξεις τον διέψευσαν και το τέλος του καλοκαιρού "παζαριού" βρήκε τους δύο σπουδαίους επιθετικούς να πλαισιώνουν τον Έντινσον Καβάνι στην επίθεση της Παρί.

Ο Ζονατάν δεν γνώριζε το μότο "καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς" και αναγκάστηκε να κάνει πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει στις 27 Ιουλίου, εάν έχανε το στοίχημα.

Πριν από μερικές ημέρες, μαζί με τους φίλους του, βγήκε βόλτα με τις μηχανές τους στα Ηλύσια Πεδία. Οι μεν φίλοι του κανονικά, με τα ρούχα τους, ο δε Ζονατάν με... Αδαμιαία περιβολή!

Ιδού και το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ