ΣΤΗΛΕΣ

Βασικός χορηγός σε ιταλική ομάδα θέλει να γίνει το "Pornhub"

Βασικός χορηγός σε ιταλική ομάδα θέλει να γίνει το "Pornhub"

Η ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου "Pornhub" εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει ότι επιθυμεί να γίνει βασικός χορηγός σε ιταλική ομάδα.

Να μπει στον χώρο του ποδοσφαίρου θέλει η ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου επιθυμεί η ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου "Pornhub". Ανδροκρατούμενος άλλωστε ο χώρος, αφορά εκατομμύρια κόσμου, επομένως μπορεί να βρει καινούργια... πελατεία.

Όπως αναφέρει η "Corriere Dello Sport", θέλει να γίνει βασικός χορηγός σε ιταλική ομάδα και ζητά να στείλουν αιτήσεις. Αυτή που θα επιλεχθεί, θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους, ενώ θα καλυφθούν κι όλα τα έξοδα της. Αυτό που θα πρέπει να κάνουν, είναι το λογότυπο να βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας.

ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Κόρεϊ Πράις, είπε πως "προσπαθούμε να επεκταθούμς και στην Ιταλία. Αυτό που θέλουμε, είναι οι ομάδες να στείλουν τις αιτήσεις τους και εμείς θα γίνουμε χορηγοί σε αυτή που θα επιλέξουμε. Με αυτή την ομάδα θα υπογράψουμε συμβόλαιο ενός έτους και θα καλύψουμε τα όλα τα έξοδα της, αρκεί να έχει το λογότυπό μας στη φανέλα της".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ