ΣΤΗΛΕΣ

Βαρύ πρόστιμο στον Ναμπί Κεϊτά για ψεύτικο δίπλωμα οδήγησης

Leipzig's Naby Keita reacts during the Champions League group G soccer match between FC Porto and RB Leipzig at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Luis Vieira)
Leipzig's Naby Keita reacts during the Champions League group G soccer match between FC Porto and RB Leipzig at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, Nov. 1, 2017. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Ο μέσος της Λειψίας, Ναμπί Κεϊτά καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ επειδή προσκόμισε ψεύτικο δίπλωμα οδήγησης απ' τη Γουϊνέα με σκοπό να το αντιστοιχήσει με ευρωπαϊκού τύπου.

Σε μπελάδες μπήκε ο Ναμπί Κεϊτά. Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ο μέσος της RB Λειψία προσκόμισε ψεύτικο δίπλωμα οδήγησης απ' τη Γουϊνέα με σκοπό να το αντιστοιχήσει με ευρωπαϊκού τύπου, αλλά δεν κατάφερε να ξεγελάσει τις αρχές, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί βαρύ πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ.

Μάλιστα, είναι αναγκασμένος να περάσει ξανά από εξετάσεις οδήγησης προκειμένου να αποκτήσει... αυθεντικό δίπλωμα. Θυμίζουμε πως ο 22χρονος χαφ θα ανήκει απ' το προσεχές καλοκαίρι στη Λίβερπουλ, η οποία κατέβαλε 52.000.000 ευρώ στη Λειψία για χάρη του.

Ο Κεϊτά αποκτήθηκε από τη Λειψία το καλοκαίρι του 2016 έναντι 15.000.000 ευρώ, τα οποία κατέληξαν στα ταμεία της έτερης ομάδας της Red Bull, της αυστριακής Ζάλτσμπουργκ. Εκείνη τον είχε αγοράσει για 1.500.000 ευρώ από την Ιστρ το καλοκαίρι του 2014, έχοντας ενταχθεί στη γαλλική ομάδα τον Αύγουστο του 2013 από τη Χορόγια της πατρίδας του.

Photo Credits: AP Photo/Luis Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ