ΣΤΗΛΕΣ

"Τρολάρισμα" σε Σουάρες από Γκάρι Νέβιλ

"Τρολάρισμα" σε Σουάρες από Γκάρι Νέβιλ

Ο Λουίς Σουάρες επέστρεψε στη δράση μετά από 10 ματς τιμωρίας για το δάγκωμα στον Ιβάνοβιτς και ο Γκάρι Νέβιλ δεν έχασε την ευκαιρία να "χτυπήσει" το αδύνατο σημείο του Ουρουγουανού (video).

Το δάγκωμα στο χέρι του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς την περασμένη σεζόν κόστισε ακριβά στον Λουίς Σουάρες, ο οποίος τιμωρήθηκε με 10 ματς αποκλεισμό και επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης στα γήπεδα με τη φανέλα της Λίβερπουλ, στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Λιγκ Καπ (1-0 οι "κόκκινοι διάβολοι").

Το γεγονός αυτό δεν έμεινε πάντως ασχολίαστο από τον Γκάρι Νέβιλ, με τον επί σχεδόν 20 χρόνια άσο της Γιουνάιτεντ και νυν τηλεσχολιαστή να "τρολάρει" τον 26χρονο στράικερ, στη διάρκεια παρουσίας του σε εκπομπή μαζί με τους Τζέιμι Κάραγκερ και Τζέιμι Ρέντναπ.

Αρχικά εξέφρασε την ευχαρίστησή του για το γεγονός ότι επανακάμπτει ο Σουάρες ( "δεν θέλουμε αγγέλους στο ποδόσφαιρο", είπε χαρακτηριστικά) για να πει στη συνέχεια πως "περιμένω να τον δω να "δαγκώνει" στο γήπεδο".

Προφανώς με τη μεταφορική έννοια, από τη στιγμή που ο Σουάρες είναι "διψασμένος" να ξαναπαίξει μπάλα σε συλλογικό επίπεδο, με τον Νέβιλ όμως να καταφέρνει να περνάει το μήνυμά του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ