ΣΤΗΛΕΣ

Τρολάρισμα των οπαδών της Ρέιντζερς στη Σέλτικ!

Τρολάρισμα των οπαδών της Ρέιντζερς στη Σέλτικ!

Λίγο πριν τη μεγάλη μάχη της Ρέιντζερς με τη Σέλτικ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Σκωτίας, οι φίλοι των "διαμαρτυρομένων" βρήκαν έναν ευφάνταστο τρόπο για να πικάρουν αυτούς των "κελτών". Δείτε φωτογραφίες.

Το "Old Firm" επέστρεψε! Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας η Ρέιντζερς επιστρέφει τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία της Σκωτίας ωστόσο το πολυαναμενόμενο ραντεβού με την "αιώνια αντίπαλο" Σέλτικ διεξάγεται το μεσημέρι της Κυριακής (17/4) καθώς οι δύο ομάδες αναμετρώνται αυτή την ώρα για τους "4" Κυπέλλου Σκωτίας στο "Hampden Park".

Η κόντρα μάλιστα των δύο ξεκίνησε πολύ νωρίτερα από την πρώτη σέντρα του ημιτελικού, με τους οπαδούς των "διαμαρτυρομένων" να φροντίζουν για αυτό. Σύμφωνα με αναφορές στα social media (συνοδεύονται από σχετικές φωτογραφίες) φίλοι των Ρέιντζερς κατά τη διάρκεια της νύχτας έβαψαν τα κράσπεδα των πεζοδρομίων που βρίσκονται έξω από γνωστές παμπ της Σέλτικ στα χρώματα της ομάδας τους: μπλε, άσπρο και κόκκινο.

Στόχος τους φυσικά να τρολάρουν τους αντιπάλους τους, με οπαδούς της Σέλτικ να συνειδητοποιούν το πρωί της Κυριακής τι είχε συμβεί και να βάζουν με σπρέι άσπρου και πράσινου χρώματος τα κράσπεδα που δέχτηκαν την "επίσκεψη" των "διαμαρτυρομένων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ