ΣΤΗΛΕΣ

"Τρολάρει" τον Νέβιλ η... Ryanair!

"Τρολάρει" τον Νέβιλ η... Ryanair!

Η Ryanair έπαιξε με τον... πόνο του Γκάρι Νέβιλ μετά την απόλυσή του από τη Βαλένθια του καθώς του υπενθύμισε το πολύ χαμηλό κόστος των εισιτηρίων για να επιστρέψει από την Ισπανία στο Μάντσεστερ.

Όλα τα είχε ο Γκάρι Νέβιλ το τελευταίο διάστημα, η ειρωνία της Ryanair του έλειπε. Ο Άγγλος τεχνικός ενημερώθηκε την Τετάρτη από τη διοίκηση της Βαλένθια πως δεν θα συνεχίσει στο σύλλογο μετά από τέσσερις μήνες παραμονής στον πάγκο και λίγη ώρα αργότερα η αεροπορική εταιρία low cost βρήκε την ευκαιρία για να διαφημίσει μέσω εκείνου τις υπηρεσίες της.

"Γκάρι φύγε αμέσως. Πέταξε από την Βαλένθια στο Μάντσεστερ με τις πιο χαμηλές τιμές", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της εταιρίας στο Twitter (στα ισπανικά και στα αγγλικά), το οποίο συνοδεύτηκε από φωτογραφία του Γκάρι Νέβιλ στον πάγκο των "νυχτερίδων" έχοντας δίπλα του τον αδερφό του και μέλος του προπονητικού επιτελείου της ομάδας, Φιλ Νέβιλ.

Ο λόγος φυσικά που προτείνεται στον Νέβιλ να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ είναι προφανής, μιας που ο 41χρονος τεχνικός έχει ζήσει μεγάλες στιγμές ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος για 19 ολόκληρα χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια εταιρία είχε "τρολάρει" και τον Ζοζέ Μουρίνιο τον περασμένο Δεκέμβριο μετά την απόλυσή του από την Τσέλσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ