ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τριήμερο σεξ πάρτι μόνο για γυναίκες στο ξενοδοχείο του Μέσι!

Τριήμερο σεξ πάρτι μόνο για γυναίκες στο ξενοδοχείο του Μέσι!

Ένα από τα μεγαλύτερα κλειστά κλαμπ γυναικών διοργανώνει τριήμερο σεξ πάρτι στο ξενοδοχείο του Μέσι στην Ιμπίθα!

Ο Λιονέλ Μέσι προχώρησε σε μία επενδυτική κίνηση αγοράζοντας ένα ξενοδοχείο στην Ιμπίθα. Φυσικά, δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο κατάλυμα, αλλά για ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο μπορεί κάποιος να έχει όλες τις ανέσεις.

Εκεί θα διεξαχθεί στον ερχόμενο Οκτώβριο ένα σεξ πάρτι μόνο για γυναίκες!

Συγκεκριμένα, το κλειστό κλαμπ το οποίο απευθύνεται μόνο για γυναίκες με το όνομα "Skirt Club". Σε αυτό μπορεί κάποια να γίνει μέλος μόνο εάν στείλει αίτηση και γίνει αποδεκτή (υπάρχει το ενδεχόμενο να μη γίνει), ενώ θα πρέπει να προσδιορίσει λεπτομερώς και τις σεξουαλικές της προτιμήσεις.

Το σεξ πάρτι που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο έχει αυστηρό πρόγραμμα και σε αυτό έχουν δικαίωμα να πάνε μόνο όσα μέλη του κλαμπ είναι ομοφυλόφιλες, ετεροφυλόφιλες ή bisexual. Οι προσκεκλημένες θα φτάσουν στον μαγευτικό προορισμό τους στις 18 Οκτωβρίου και θα αναχωρήσουν το πρωί της 21ης του ίδιου μήνα.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24