ΣΤΗΛΕΣ

Τρία χαμένα πέναλτι σε 12 λεπτά στη Ρουμανία

Τρία χαμένα πέναλτι σε 12 λεπτά στη Ρουμανία

Στον αγώνα ανάμεσα στην Άστρα και τη Βιτορούλ οι παίκτες των δύο ομάδων κατάφεραν να χάσουν τρία πέναλτι μέσα σε 12 λεπτά! (VIDEO)

Τα όσα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στην Άστρα και την Βιτορούλ για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας είναι αν μη τι άλλο ασυνήθιστα. Μέχρι το 20΄ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 χάρη στο τέρμα του Τσίτου και το αυτογκόλ του Σαπουνάρου.

Στο 30' ο Κομάν έκανε μία εξαιρετική βουτιά ξεγελώντας τον διαιτητή ο οποίος έδωσε πέναλτι, αλλά ο Ιβάνοφ απέκρουσε το πέναλτι του Τσίτου και κράτησε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι έξι λεπτά αργότερα κέρδισαν νέο πέναλτι με τον Κομάν να αναλαμβάνει να το εκτελέσει, όμως ούτε και εκείνος κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Άστρα. Στο 39' οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ με τον Φλορέα και στο 42' ο Σέτο κέρδισε το πέναλτι με μία ακόμα βουτιά.

Ο Φλορέα ανέλαβε να το εκτελέσει όμως αστόχησε και έτσι δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Μάλιστα, το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος με την Βιτορούλ να παίρνει μία σημαντική νίκη και να παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφς.

Δείτε τα γκολ και τα τρία χαμένα πέναλτι του ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ