ΣΤΗΛΕΣ

"Τρέλα" για Ρεάλ-Μπάρτσελόνα στη Γιουνάιτεντ

"Τρέλα" για Ρεάλ-Μπάρτσελόνα στη Γιουνάιτεντ

Ο Λουίς Φαν Χάαλ αποκάλυψε ότι οι 17 από τους 18 παίκτες της αποστολής της Γιουνάιτεντ για ματς με την Τσέλσι είδαν από την τηλεόραση το ισπανικό Clasico. Όλοι εκτός από έναν!

Τα παιχνίδια της Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα είναι πραγματική απόλαυση για κάποιον να τα παρακολουθεί, ειδικά τα τελευταία χρόνια που υπάρχει και κόντρα Λιονέλ Μέσι-Κριστιάνο Ρονάλντο, και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Όπως παραδέχτηκε ο Λουίς Φαν Χάαλ, την παραμονή του ντέρμπι με την Τσέλσι στο "Old Trafford", αυτός και 17 ποδοσφαιριστές από εκείνους που ήταν στην αποστολή του αγώνα με τους Λονδρέζους παρακολούθησαν μαζί από την τηλεόραση το ισπανικό ντέρμπι και μόνος ένας ήταν εκείνος που... σνόμπαρε το παιχνίδι.

"Κλείσαμε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο Lawry οπότε μπόρεσα να δω το δεύτερο ημίχρονο και οι 17 από τους 18 παίκτες ήταν εκεί. Δεν είχα βιώσει ποτέ ένα τέτοιο πράγμα στο παρελθόν.

Έχουμε πολλούς Ισπανούς ενώ είναι βλέπετε και η ποιότητα του αγώνα, Ρεάλ κόντρα σε Μπαρτσελόνα", δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός, χωρίς πάντως να κατονομάσει τον μοναδικό παίκτη που δεν έδειξε ενδιαφέρον για το παιχνίδι.

"Τρέλα" για Ρεάλ-Μπάρτσελόνα στη Γιουνάιτεντ
© SIMON STACPOOLE / OFFSIDE

Σύμφωνα πάντως με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Daily Mail", ο παίκτης που δεν είδε μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα ήταν ο αναπληρωματικός γκολκίπερ της ομάδας, Άντερς Λίντεγκααρντ.

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως ο 30χρονος κίπερ αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα τον ερχόμενο Ιανουάριο, με τον Βίκτορ Βαλντές να προπονείται εδώ και λίγο καιρό με τους "κόκκινους διαβόλους" και να προορίζεται για μπακ-απ του Ντε Χέα κάτω από την εστία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ