ΣΤΗΛΕΣ

Τραυμάτισε με σουτ την σύντροφό του!

Τραυμάτισε με σουτ την σύντροφό του!

Απίστευτο και όμως αληθινό: παίκτης της Έξετερ έσπασε τον καρπό της κοπέλας του πετυχαίνοντάς την με σουτ λίγο πριν την έναρξη αγώνα της ομάδας του. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Αυτό θα πει αγάπη για τον σύντροφό της. Όχι μόνο ταξίδεψε για να τον παρακολουθήσει από κοντά σε εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του αλλά μετά από σουτ που δέχτηκε από τον ίδιο (!) την ώρα της προθέρμανσης έμεινε στη θέση της μέχρι το φινάλε παρά τους έντονους πόνους, για να διακομιστεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο.

Όλα τα παραπάνω έκανε η Άλις Γούντγιατ η οποία βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο (ταξίδεψε μαζί με την οικογένειά της) για να δει το Νορθάμπτον-Έξετερ για χάρη του αγαπημένου της, Ντέιβιντ Γουίλερ, με τον άσο των φιλοξενουμένων όμως να την "βρίσκει" με σουτ στο χέρι της και να προκαλεί τον τραυματισμό της.

Η εκλεκτή της καρδιάς του είχε βρει θέση πίσω από τη μία εστία και όπως αποδείχτηκε η επιλογή της ήταν 100% λανθασμένη. "Δεν είχα συνειδητοποιήσει εκείνη τη στιγμή πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός μου οπότε έκατσα και παρακολούθησα το πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο σκέφτηκε ότι κάτι είχε συμβεί", τόνισε η Άλις μέσω συνέντευξής της στην εφημερίδα "Sun" και πρόσθεσε:

Τραυμάτισε με σουτ την σύντροφό του!

"Ήταν ένα τρομερό ατύχημα. Μπορώ τώρα να γελάω εγώ και η οικογένειά μου. Ποιές είναι οι πιθανότητες για να συμβεί κάτι τέτοιο; Νομίζω όμως ότι είναι η τελευταία φορά που θα κάτσω πίσω από το τέρμα".

Από την πλευρά του ο Ντέιβιντ Γουίλερ, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα πήγε την κοπέλα του στο νοσοκομείο, δήλωσε: "Έμεινα εντυπωσιασμένος που η Άλις κατάφερε να παρακολουθήσει όλο το ματς παρά τους έντονους πόνους. Είμαι πολύ τυχερός που με στηρίζει τόσο πολύ στην καριέρα μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ