ΣΤΗΛΕΣ

Τράκαρε με αγριόχοιρο ο προπονητής της Βαλένθια

Villarreal's coach Marcelino gesture to his players during a Spanish La Liga soccer match against Real Madrid at the Madrigal stadium in Villarreal, Spain, Sunday, Dec. 13, 2015. (AP Photo/Alberto Saiz)
Villarreal's coach Marcelino gesture to his players during a Spanish La Liga soccer match against Real Madrid at the Madrigal stadium in Villarreal, Spain, Sunday, Dec. 13, 2015. (AP Photo/Alberto Saiz) AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Ένα απρόοπτο περιελάμβανε η επιστροφή του Μαρθελίνο στο σπίτι του για τις γιορτές, αφού τράκαρε με αγριόχοιρο στον δρόμο και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Μία από τις πιο περίεργες ειδήσεις αναγκάστηκε να ανεβάσει στην ιστοσελίδα της η Βαλένθια, αφού ο προπονητής της τράκαρε με... αγριόχοιρο!

Ο Μαρθελίνο οδηγούσε το πρωί της Κυριακής προς το σπίτι του στην Αστούρια για τις γιορτινές διακοπές, όταν στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Λογκρόνο και Μπιλμπάο πετάχτηκε ένας αγριόχοιρος.

Ο Ισπανός προπονητής δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση και από το τροχαίο, αναγκάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο μέσα σε λίγες ώρες, αφού δεν είχε σοβαρούς τραυματισμούς και ο 52χρονος τεχνικός βρίσκεται ήδη στο σπίτι του.

Photo credits: AP Photo/Alberto Saiz

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ