ΣΤΗΛΕΣ

Τους είπαν ψέματα ότι κέρδισαν το πρωτάθλημα!

Τους είπαν ψέματα ότι κέρδισαν το πρωτάθλημα!

Διαβάστε γιατί παίκτες, τεχνικό τιμ και 90.000 οπαδοί της Tractor Sazi από το Ιράν πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου, ενώ το πρωτάθλημα είχε πάρει άλλη ομάδα (VIDEO)!

Είναι μία πραγματικά απίστευτη ιστορία που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν ορισμένα κράτη στον κόσμο.

Όλα αυτά με αφορμή την προσπάθεια της Κυβέρνησης του Ιράν να ελέγξει 90.000 οπαδούς που πήγαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα τους, στην προσπάθεια που έκανε για την κατάκτηση του τίτλου.

Για να τα πάρουμε όμως από την αρχή, να σας δώσουμε μία εικόνα για το τι συνέβη την τελευταία αγωνιστική. Τρεις ομάδες στην Persian Gulf Pro League έδιναν μάχη για τον τίτλο.

Οι δυο (Tractor Sazi και Naft Tehran) έπαιζαν μεταξύ τους, ενώ η τρίτη (Sepahan) απέναντι σε σύλλογο που βρισκόταν στη μέση της βαθμολογίας.

Η Tractor Sazi προηγούνταν με 3-1 στο σκορ μέχρι και το 75ο λεπτό, όταν η Naft Tehran μείωσε αρχικά στο 76' και ισοφάρισε στο 81ο λεπτό. Την ίδια ώρα η Sepahan νικούσε με 2-0 και όπως όλα έδειχναν θα κατακτούσε το πρωτάθλημα.

Έπεσε μαύρο!

Εκεί γύρω στο 87ο λεπτό η επικοινωνία από κινητά και σταθερά στην περιοχή διεκόπη. Οι τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα δεν είχαν σήμα! Το παιχνίδι όμως τελείωσε και σύμφωνα με τα όσα είπαν από τα μεγάφωνα του σταδίου, η Tractor Sazi κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Οι 90.000 θεατές ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, όπως και οι παίκτες με το τεχνικό τιμ, πιστεύοντας πως η Sepahan ισοφαρίστηκε.

Όπως έγινε πολύ αργότερα γνωστό, η Κυβέρνηση της χώρας με παρέμβαση της ζήτησε να στηθεί όλοι αυτό το σκηνικό, έτσι ώστε να μην γίνουν επεισόδια από τους 90.000 απογοητευμένους οπαδούς, σε ένα γήπεδο χωρητικότητας 70.000 θεατών, κάτι το οποίο φυσικά τους γύρισε... μπούμερανγκ.

Μόλις έγινε γνωστή η αλήθεια, ο κόσμος άρχισε να σπάει καθίσματα και να εξαγριώνεται. Υπήρξαν τραυματισμοί και κάποιες συμπλοκές, χωρίς να γίνουν γνωστές παραπάνω πληροφορίες.

Πραγματικά απίστευτη ιστορία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ