ΣΤΗΛΕΣ

Του έδειξε τα... μεσαία δάχτυλα

Του έδειξε τα... μεσαία δάχτυλα

Ο Τόμι Ρομπρέδο υπέστη δεύτερη ήττα σε πανομοιότυπο τελικό από τον Άντι Μάρεϊ. Ο Ισπανός έδειξε στον Σκωτσέζο την εκτίμηση του (video).

Ένα 24ωρο μετά την ήττα του Τόμι Ρομπρέδο από τον Άντι Μάρεϊ στον τελικό της Βαλένθια, ο κόσμος συζητάει ακόμα για την άσεμνη χειρονομία του Καταλανού με τον αδαμάντινο χαρακτήρα.

Σε μια από τις πιο αστείες κινήσεις της χρονιάς ο 17ος παίκτης στην παγκόσμια κατάταξη ύψωσε και τα δύο μεσαία δάχτυλα στον αντίπαλο του στο φιλέ.

Βλέπετε, ο Ρομπρέδο έχασε τον τίτλο, σπαταλώντας πέντε ευκαιρίες που είχε για να πάρει το ματς. Το ίδιο ακριβώς πράγμα είχε συμβεί και στο Σενζέν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ίδιος αριθμός ευκαιριών και ο ίδιος αντίπαλος να βρίσκεται απέναντι του. Deja vu...

" Ήταν ένας σπουδαίος αγώνας και πρέπει να το απολαύσεις. Δυστυχώς, μόνο ένας μπορούσε να νικήσει και αποφασίστηκε για λίγους πόντους. Είναι αυτό που είναι. Όταν θα κλείσω τη σεζόν την ερχόμενη εβδομάδα (σ.σ. στο Παρίσι) και θα παρακολουθήσω αυτό τον αγώνα με αντίπαλο έναν από τους καλύτερους παίκτες που έχουμε σήμερα, θα είμαι πολύ ευτυχισμένος", δήλωσε ο Ρομπρέδο που έχει γνωρίσει την ήττα και στους τρεις τελικούς που έχει αγωνιστεί φέτος.

Ο Μάρεϊ δεν παρεξήγησε τον αντίπαλο του. Τον αγκάλιασε. Μια από τις πιο ασυνήθιστες χειραψίες που έχουμε δει στο χώρο του αθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ