ΣΤΗΛΕΣ

Του έβαλε... δάχτυλο, αποβλήθηκε και η ομάδα του υποβιβάστηκε!

Felipe Bastos of Brazil's Ponte Preta, reacts after lost a chance to score against Argentina's Lanus during the first leg match of Copa Sudamericana final in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, Dec. 4, 2013. (AP Photo/Nelson Antoine)
Felipe Bastos of Brazil's Ponte Preta, reacts after lost a chance to score against Argentina's Lanus during the first leg match of Copa Sudamericana final in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, Dec. 4, 2013. (AP Photo/Nelson Antoine) AP

Ο Ροντρίγκο, στόπερ της Πόντε Πρέτα, θεώρησε πρέπον να "εξετάσει" τον Τρέλεζ με το δάχτυλο σε μια στημένη φάση, αποβλήθηκε και η ομάδα του ηττήθηκε με σκορ 3-2 από την Βιτόρια Μπαΐα, γνωρίζοντας τον υποβιβασμό! (video)

Η παρακάτω είδηση είναι κλασική περίπτωση... εικόνας. Θα διαβάσατε τι συνέβη, αλλά αν δεν το δείτε δεν μπορείτε να αντιληφθείτε την κίνηση που έκανε ο 37χρονος στόπερ της Πόντε Πρέτα σε ματς επιβίωσης κόντρα στη Βιτόρια Μπαΐα.

Στο ντέρμπι επιβίωσης για την πρoτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας, η Πόντε Πρέτα προηγήθηκε με σκορ 2-0 και έδειχνε να σφιχταγκαλιάζει την παραμονή της στην κατηγορία. Αλλά δεν ήταν ακριβώς έτσι, αφού στον Ροντρίγκο ξύπνησαν κάτι... περίεργα γούστα.

Σε μια στημένη φάση, ο 37χρονος στόπερ αποφάσισε να "εξετάσει" τον Τρέλεζ χρησιμοποιώντας το δάχτυλο του. Η μια φορά δεν έφτανε και αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα... επαναληπτικό τεστ, προκειμένου να βεβαιωθεί για τα αποτελέσματα.

Η κίνηση του Ροντρίγκο έγινε αντιληπτή από τον επόπτη, που ενημέρωσε τον διαιτητή και αυτός με την σειρά του απέβαλε τον 37χρονο κεντρικό αμυντικό, που τα άκουσε και από τον συμπαίκτη του Λουάν Πέρες.

Οι ανησυχίες του Ροντρίγκο έφεραν την Βιτόρια Μπαΐα με αριθμητικό πλεονέκτημα στον αγωνιστικό χώρο, να πετυχαίνει την ανατροπή για το τελικό 3-2 (από 0-2) στο ντέρμπι παραμονής, με αποτέλεσμα η Πόντε Πρέτα να υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο τρόπος που η διοίκηση της "Macaca" θα αντιμετωπίσει τον παίκτη της μετά το περιστατικό.

(AP Photo/Nelson Antoine)

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ