ΣΤΗΛΕΣ

Του έκαναν αποχαιρετιστήριο δώρο το τηλέφωνο που διέλυσε

Του έκαναν αποχαιρετιστήριο δώρο το τηλέφωνο που διέλυσε

Οι Baltimore Orioles τίμησαν τον σπουδαίο Νταβίντ Ορτίς στην τελευταία επίσκεψή του στην έδρα τους κάνοντας ένα απίθανο... τρολάρισμα με μία ιστορική τηλεφωνική συσκευή.

Το πιο ανέλπιστο δώρο από έναν μεγάλο αντίπαλο έλαβε ο Νταβίντ Ορτίς, ο designated hitter των Boston Red Sox, ο οποίος επισκεπτόταν για τελευταία φορά το "Camden Yards" των Baltimore Orioles, αφού στο τέλος της σεζόν αποσύρεται από τη δράση.

Οι τέσσερις μονομαχίες των δύο συλλόγων από τη Δευτέρα μέχρι και την Πέμπτη στο πλαίσιο του προγράμματος της American League East του MLB βρήκε νικητή με "σκούπα" τον 40χρονο από τη Δομινικανή Δημοκρατία και μάλιστα με καθοριστική συμβολή και στα τέσσερα παιχνίδια.

Η ομάδα της Βαλτιμόρης βρισκόταν δύο νίκες πίσω από την αντίπαλό της στη μάχη της κορυφής της περιφέρειας και με εννέα αγώνες να απομένουν θα ήταν δύσκολο να καταφέρουν να φτάσουν στην κορυφή μετά από αυτήν τη σειρά αγώνων, εάν δεν έκοβαν τη φόρα των Red Sox.

Παρ' ότι δεν τα κατάφεραν, παρέδωσαν μαθήματα fair play και τρολαρίσματος, με το ίδιο... αμπαλάζ. Πριν από την έναρξη του τελευταίου αγώνα των δύο ομάδων, την Πέμπτη, οι Orioles τίμησαν τον "Big Papi" για την προσφορά του στο άθλημα πρώτα με τους Minnesota Twins και από το 2003 με τους Red Sox. Το αναμνηστικό δώρο ήταν ένα... τηλέφωνο και μάλιστα σπασμένο, αλλά με τεράστια συναισθηματική αξία.

Του έκαναν αποχαιρετιστήριο δώρο το τηλέφωνο που διέλυσε

Αυτό ήταν το τηλέφωνο του πάγκου που έπεσε... θύμα της μήνης του Ορτίς, στον αγώνα των δύο ομάδων στις 27 Ιουλίου 2013. Ο Ορτίς δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, δεν κατάφερε να κάνει strike, είχε παράπονα από τους διαιτητές και πάνω στα νεύρα του όταν βγήκε από τον αγώνα, άρπαξε ένα ρόπαλο και ξέσπασε στην τηλεφωνική συσκευή.

Οι Orioles δεν πτοήθηκαν από τα 30 homeruns στο γήπεδό τους από τον Ορτίς (δεύτερος πίσω μόνο από τον Άλεξ Ροντρίγκες) και τίμησαν τον σπουδαίο αθλητή με την ίδια τη συσκευή καθώς και με μία επιταγή 10.000 δολαρίων για να τα δωρίσει σε κοινωφελές ίδρυμα για παιδιά που δραστηριοποιείται στην πατρίδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ