ΣΤΗΛΕΣ

Τον ενοχλούσαν οι γείτονες και ο Μέσι αγόρασε το σπίτι τους

Τον ενοχλούσαν οι γείτονες και ο Μέσι αγόρασε το σπίτι τους

Ο Λιονέλ Μέσι, αγόρασε το σπίτι που βρισκόταν ακριβώς δίπλα από το δικό του, γιατί οι γείτονές του τον ενοχλούσαν!

Ο Λιονέλ Μέσι, "αναγκάστηκε" να αγοράσει το σπίτι των γειτόνων του ώστε να βρει την ηρεμία του. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα που έχει ήδη μια έπαυλη σε προάστιο της Βαρκελώνης, πλέον θα έχει ακόμα ένα σπίτι στην ιδιοκτησία του.

Ωστόσο, δεν είναι τόσο μεγαλομανής όσο μπορεί να φαίνεται. Οι γείτονές του, ενώ ανακαίνιζαν το σπίτι τους που βρίσκεται δίπλα στην κατοικία του ποδοσφαιριστή, ξέμειναν από χρήματα και ζήτησαν από τον Μέσι να το αγοράσει, αλλά ο παίκτης αρνήθηκε.

Έτσι, οι γείτονες, έψαχναν τρόπους για το πως θα "αναγκάσουν" τον σταρ της Μπαρτσελόνα να αγοράσει το σπίτι τους. Άρχισαν να νοικιάζουν λοιπόν δωμάτια του σπιτιού τους σε κόσμο. Οι ενοικιαστές όμως ήταν αρκετοί με αποτέλεσμα να κάνουν θόρυβο και να ενοχλούν τον ποδοσφαιριστή που έμενε δίπλα και ήθελε την ηρεμία του.

Ο Μέσι αρχικά αντέδρασε σ' αυτό, χτίζοντας ένα μεγάλο φράχτη ανάμεσα στα δύο σπίτια, αλλά αυτό καταπατούσε κάποιους κανονισμούς και ο ιδιοκτήτης τον απείλησε με μήνυση.

Ο ποδοσφαιριστής, μη θέλοντας να εμπλακεί με δικαστήρια, τελικά ενέδωσε στις πιέσεις και αγόρασε το σπίτι των γειτόνων του. Έδωσε τα χρήματα που ζητούσε ο ιδιοκτήτης και πλέον η ιδιοκτησία του στα προάστια της Βαρκελώνης, μεγάλωσε κατά πολύ.

Ίσως βέβαια, η ηρεμία του να του στοίχισε λίγο ακριβά, αλλά... Μέσι είναι αυτός!

Τον ενοχλούσαν οι γείτονες και ο Μέσι αγόρασε το σπίτι τους
© OFFSIDE - L'EQUIPE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ