ΣΤΗΛΕΣ

Το σούπερ σποτ της Αναντολού Εφές!

Το σούπερ σποτ της Αναντολού Εφές!

Η ομάδα της Εφές πήγε όλη μαζί για να δει συναυλία κλασικής μουσικής στην Κωνσταντινούπολη, με την βραδιά να τους επιφυλάσσει ωστόσο μία τεράστια έκπληξη. Απολαύστε το video!

Η διοίκηση της Αναντάλου Εφές επέλεξε να γυρίσει νέο διαφημιστικό σποτ για την ομάδα και οι άνθρωποί της σκέφτηκαν πως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να πάρουν μέρος σε αυτό και οι άσοι της ομάδας, όντας μάλιστα ανυποψίαστοι για το τι τους περίμενε.

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο ξεκίνημα του διαφημιστικού σποτ, όπου τα αστέρια της Αναντολού προσπαθούν να "σκοτώσουν" την ωρα μέχρι να ολοκληρωθεί η υποχρέωσή τους.

Άλλοι τσεκαρουν τα κινητά τηλέφωνά τους, άλλοι τα ρολόγια τους, ενώ ένας φτάνει στο σημείο να αποκοιμηθεί, χωρίς όμως να ξέρουν ότι την ίδια ώρα βιντεοσκοπούνται από κρυμμένες κάμερες και πως το κοινό είναι πληρωμένοι ηθοποιοί.

Έτσι, λίγο πριν ολοκληρωθεί η συναυλία της κλασικής μουσικής το τέμπο αλλάζει, οι θεατές γίνονται οπαδοί, τα κασκόλ και τα λάβαρα του συλλόγου κάνουν την εμφάνισή τους, με την ορχήστρα να παίρνει φωτιά με τις επευφημίες του κοινού.

Δείτε το ευρηματικό σποτ της Αναντολού Εφές:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ