ΣΤΗΛΕΣ

Το σόλο γκολ που θύμισε Μαραντόνα!

Το σόλο γκολ που θύμισε Μαραντόνα!

Αμυντικός της Λανούς πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ με τρελή κούρσα από τη σέντρα του γηπέδου και στην Αργεντινή δεν θα μπορούσαν να αποφύγουν τις συγκρίσεις με τον... Μαραντόνα (videos).

Μπορεί να είναι αμυντικός, όμως ο Ντιέγκο Μπραγκιέρι πέτυχε ένα τέρμα τόσο όμορφο και εντυπωσιακό -σε αγώνα της Λανούς με την Σέρο Πορτένιο για το Copa Sudamericana- που θα το ζήλεψαν οπωσδήποτε και αρκετοί φημισμένοι επιθετικοί.

Ο 27χρονος σέντερ μπακ της Λανούς έγινε κάτοχος της μπάλας στο κέντρο του γηπέδου και ξεκίνησε μία απίστευτη κούρσα επιταχύνοντας συνεχώς, όπου αφού πρώτα απέφυγε σαν σταματημένους τρεις αντιπάλους στο φινάλε έσκαψε ψύχραιμα τη μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο γκολκίπερ και από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ αυτό δεν στάθηκε αρκετό στην ομάδα του για να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ήταν όμως αρκετό για να κάνει το όνομά του να ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, με τους Αργεντίνους να συγκρίνουν την κούρσα του με αυτή του Ντιέγκο Μαραντόνα και το ιστορικό γκολ του στο Αργεντινή-Αγγλία του Μουντιάλ του 1986!

Το εντυπωσιακό γκολ του Μπραγκιέρι...

... που θύμισε στους Αργεντίνους το "γκολ του αιώνα" από Μαραντόνα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ