ΣΤΗΛΕΣ

To... ροζ πρωτοσέλιδο για Γκιγκς!

To... ροζ πρωτοσέλιδο για Γκιγκς!

Ο Ράιαν Γκιγκς θα είναι ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το τέλος της σεζόν και αγγλικό ΜΜΕ φρόντισε να τον βγάλει στη... σέντρα για τους παράνομους ερωτικούς δεσμούς του στο παρελθόν (pic).

Στη μεταβατική περίοδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την αποπομπή Μόγιες και μέχρι να ανακοινώνει τον νέο προπονητή θα πορευτεί με τον Ράιαν Γκιγκς στον πάγκο της, με τον Ουαλό τεχνικό να δηλώνει:

"Πιστεύω ότι μπορώ να γίνω ένας καλός προπονητής. Νομίζω ότι θα το διασκεδάσω. Θα πάθουν σοκ με μένα οι παίκτες μου. Αισθάνομαι σαν πατέρας τους, μου αρέσει να τους βοηθάω όμως μερικές φορές ίσως χάσω την ψυχραιμία μου και αρπάξω κανέναν.

Απογοητεύομαι όταν βαριούνται στην προπόνηση ή έρχονται καθυστερημένα", ήταν μερικές από τις προγραμματικές δηλώσεις του νέου υπηρεσιακού τεχνικού της Γιουνάιτεντ, ο οποίος όμως από την πρώτη μέρα δέχτηκε φαρμακερά βέλη.

Αυτά προήλθαν από τη σκανδαλοθηρική εφημερίδα "Daily Star", η οποία έχει τίτλο στο πρωτοσέλιδό της "Γκιγκς: Ξέρω πώς να σκοράρω" και δίπλα τη συνοδεύει με μία φωτογραφία της Ίμοτζεν Τόμας, με την οποία είχε εξωσυζυγική σχέση στο παρελθόν.

Παράλληλα η εφημερίδα δεν θα μπορούσε να μην "υπενθυμίσει" στο αναγνωστικό της κοινό το τεράστιο ροζ σκάνδαλο στο οποίο είχε πρωταγωνιστήσει πριν λίγα καλοκαίρια ο Γκιγκς, όταν έγινε γνωστό πως διατηρούσε επί οκτώ χρόνια σχέση με τη γυναίκα του αδερφού του...

To... ροζ πρωτοσέλιδο για Γκιγκς!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ