ΣΤΗΛΕΣ

Το πολύ σεξ βλάπτει τον Αλέξις Σάντσες

Το πολύ σεξ βλάπτει τον Αλέξις Σάντσες

Ο Αλέξις Σάντσες φαίνεται να βρίσκεται εκτός φόρμας το τελευταίο διάστημα και σύμφωνα με ΜΜΕ της Χιλής η αιτία της αγωνιστικής πτώσης του είναι η "hot" σύντροφός του Λάιλα Γκράσι!

Δεν σκοράρει ο Αλέξις Σάντσες; Ευθύνεται το πάρα πολύ σεξ. Αυτή πάνω-κάτω η άποψη που διατυπώνεται μέσα από τον Τύπο της Χιλής προκειμένου να δικαιολογήσει την υποτονική απόδοση του επιθετικού της Άρσεναλ στο χαμένο ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 12η αγωνιστική της Premier League!

Ο Χιλιανός επιθετικός έχει ως ελαφρυντικό ότι κατέβηκε στην αναμέτρηση του "Emirates" προερχόμενος από τις εμφανίσεις του με την εθνική Χιλής κόντρα σε Βενεζουέλα και Ουρουγουάη όμως για τους συμπατριώτες του αυτό αποτελεί απλά μία δικαιολογία και τίποτα παραπάνω.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εφημερίδας της Χιλής "La Cuarta" η πτώση στην απόδοσή του "προήλθε από έξτρα προπόνηση στην οποία υποβλήθηκε ο πρώην άσος των Ουντινέζε και Μπαρτσελόνα με το που γύρισε στο Λονδίνο, για να ικανοποιήσει τη σύντροφό του, Λάια Γκράσι".

Το πανέμορφο έτερον ήμισυ του Σάντσες έχει ήδη μπει στην καρδιά των οπαδών της Άρσεναλ από τη στιγμή που δημοσίευσε μία φωτογραφία της όπου φοράει τη φανέλα των "κανονιέρηδων", όμως σε περίπτωση που ο Σάντσες δεν ανεβάσει την απόδοσή του ίσως πολλοί να είναι αυτοί που θα θυμηθούν τις "κατηγορίες" του Σάντσες από τους συμπατριώτες του...

Η Λάια Γκράσι αποδέχεται την πρόκληση του Ice Bucket:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ