ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΝΤΕΡΜΠΙ
Οι "κόκκινες" νίκες επί της ΑΕΚ
Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο στις εντός έδρας αναμετρήσεις με την ΑΕΚ. Δείτε 18 βίντεο με τις συγκρούσεις των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκης.
Έχουμε δει... χαζά πέναλτι και πέναλτι. Αλλά αυτό το οποίο υπέπεσε μια κοπέλα από τη Νότιο Κορέα ξεπερνάει κάθε προηγούμενο!
Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών U-20 ανάμεσα στην Γερμανία και τη Νότιο Κορέα.
Ο αγώνας στο Μπόχουμ πλησίαζε στο 67ο λεπτό με τα πάντα να έχουν κριθεί καθώς οι Γερμανίδες μπροστά στο κοινό τους προηγούνται με 4-1.
Είναι η στιγμή που η Αλεξάντρα Ποπ βγαίνει μόνη της απέναντι από την αντίπαλη πορτιέρο και πιάνει ένα δυνατό σουτ που τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι με την μπάλα να φεύγει ψηλά χωρίς να ωστόσο να βγει άουτ.
Κάπου εκεί λοιπόν έρχεται το Νο6 της Κορέας Ζεόνγκ Γιεονγκά και... παραδίδει μαθήματα κανονισμού ποδοσφαίρου. Για την ακρίβεια μαθήματα προς αποφυγήν!
Απολαύστε την Γιεονγκά στο πιο ηλίθιο πέναλτι που έχουμε δει ποτέ σε αγώνα ποδοσφαίρου. Πέναλτι το όποιο, για την ιστορία, εκτέλεσε εύστοχα η Ποπ γράφοντας το τελικό 5-1 που έστειλε τις Γερμανίδες στον τελικό.
Εκεί θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή στις 16:00 στο Μπίλεφελντ τη Νιγηρία.
Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο στις εντός έδρας αναμετρήσεις με την ΑΕΚ. Δείτε 18 βίντεο με τις συγκρούσεις των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκης.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, τόνισε πως ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης είναι ο ιδανικός για την προεδρία της ΕΠΟ.
O Γιώργος Βαρδινογιάννης καυτηρίασε τις αποφάσεις που πάρθηκαν για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Διαβάστε τι δήλωσε.
Τα 145 εκ. ευρώ από πωλήσεις, το 15ο φθηνότερο μπάτζετ της Ιταλίας, το ταβάνι του ενός εκ. ευρώ στις αγορές και τα 95 επαγγελματικά συμβόλαια. Η "Εκίπ" αναλύει το ξεχωριστό μοντέλο ανάπτυξης της αντιπάλου του ΠΑΟΚ.
Ο Φάμπιο Καπέλο θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να πάρει τη θέση του Αντρέ Βίλας-Μπόας στην Τσέλσι, όπως αποκάλυψε αγγλικό μέσο. Διαβάστε λεπτομέρειες.
Ο "ήρωας του Αγρινίου", Ντίνο Σέρεμετ, παραδέχτηκε ότι η Δόξα είχε τύχη στο ματς με τον Παναιτωλικό, προσθέτοντας ωστόσο πως οι παίκτες της πίστευαν από την αρχή στο θαύμα της παραμονής.