ΣΤΗΛΕΣ

Το νέο "χτύπημα του σκορπιού" από τον Χιγκίτα!

Το νέο "χτύπημα του σκορπιού" από τον Χιγκίτα!

Δεκαεπτά χρόνια μετά το "χτύπημα του σκορπιού" με το οποίο έμεινε στην ιστορία, ο Ρενέ Χιγκίτα επανέλαβε την κίνηση αυτή, χωρίς όμως να την αντιγράψει... 100%! Απολαύστε τον σε video.

Πέρασαν σχεδόν 17 χρόνια από το φιλικό Αγγλία-Κολομβία στο "Γουέμπλεϊ" και ουδείς έχει ξεχάσει το περιβόητο " χτύπημα του σκορπιού ".

Ο λόγος φυσικά για την εντυπωσιακή απόκρουση με... τούμπα που πραγματοποίησε ο Ρενέ Χιγκίτα σε σουτ του Τζέιμι Ρέντναπ έξω από την περιοχή, κίνηση που έδωσε το ερέθισμα σε αρκετούς συναδέλφους του να επιχειρήσουν να τον αντιγράψουν (κάποιοι επιτυχημένα και κάποιοι άλλοι όχι) τα επόμενα χρόνια.

Τώρα όμως ο ίδιος ο Χιγκίτα θέλησε να αντιγράψει τον εαυτό του, με τον 45χρονο πρώην κίπερ να επιστρέφει δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση για να θυμίσει εκ νέου στον κόσμο την κίνηση που του χάρισε την ποδοσφαιρική αθανασία.

Πως; Επαναλαμβάνοντας το "χτύπημα του σκορπιού" μπροστά στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού "Arabic TV", με τα χρόνια πάντως να έχουν παίξει σημαντικό ρόλο και το θέαμα να μην είναι εξίσου εντυπωσιακό στην αναβίωση του ιστορικού χτυπήματος.

Το αυθεντικό "χτύπημα του σκορπιού" το 1995:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ