ΣΤΗΛΕΣ

Το "ξέσπασμα" του Σέρτζιο Κονσεϊσάο

Το "ξέσπασμα" του Σέρτζιο Κονσεϊσάο
INTIME SPORTS

Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, διατηρεί το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του και στην πατρίδα του. Δείτε τον σε έξαλλη κατάσταση μετά το τέλος του Ολανένσε-Πόρτο (video)!

Η Ολανένσε κατάφερε να προηγηθεί στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την Πόρτο μόλις στο 13ο λεπτό όμως δεν μπόρεσε να αντισταθεί στους "δράκους" οι οποίοι έκαναν αντεπίθεση με τρία τέρματα (σκόρερς οι Ροντρίγκες, Μαρτίνες και Χουλκ) και πήραν τελικά τη νίκη με 3-2.

Ο αγώνας μάλιστα ήταν αρκετά επεισοδιακός και μετά τη λήξη του ματς δεν αποφεύχθηκαν οι στιγμές έντασης, στις οποίες πρωταγωνίστησε και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Ο τεχνικός της Ολανένσε και πρώην άσος του ΠΑΟΚ έζησε έντονα το παιχνίδι καθόλη τη διάρκεια του 90λέπτου και αμέσως μετά το τελικό σφύριγμα πιάστηκε σε λεκτική διαμάχη με άνθρωπο της Πόρτο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ακόμα και η παρέμβαση του Χουλκ για να ηρεμήσει ο άλλοτε διεθνής Πορτογάλος άσος.

"Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε ένα ματς. Αυτό είναι το στιλ μου, να είμαι στον πάγκο και να μιλάω πολύ προς τους παίκτες που βρίσκονται στο γήπεδο.

Υπήρχε ένας άνθρωπος από τον πάγκο της Πόρτο στον οποίο δεν άρεσε αυτό και άρχισε να μου μιλάει, προσβάλλοντάς με.

Δεν ήταν όμως κάτι το ιδιαίτερο. Δεν ήταν παίκτης, ήταν ο γιατρός της Πόρτο, ο Νέλσον Πούγκα", αποκάλυψε αναφορικά με το περιστατικό ο Κονσεϊσάο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ