ΣΤΗΛΕΣ

Το ευρηματικό πανό για τον Περίν

Το ευρηματικό πανό για τον Περίν

Ο Ματία Περίν συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος πριν λίγες ημέρες όμως έχει τη στήριξη όλων στη Τζένοα. Δείτε πώς τον κάλυψε η τεχνική ηγεσία αλλά και το πανό που σήκωσαν για εκείνον οι οπαδοί.

Πριν από λίγα 24ωρα η Τζένοα αναστατώθηκε με την είδηση πως ο Ματία Περίν συνελήφθη από αστυνομικούς να οδηγεί υπό την επήρρεια μέθης και να τιμωρείται με πρόστιμο, παρόλα αυτά η ομάδα της Γένοβας κατάφερε να... απορροφήσει τους κραδασμούς.

"Ήταν στο δρόμο της επιστροφής μετά από δείπνο με φίλους όπου είχε γιορτάσει το ντεμπούτο του με την εθνική Ιταλίας. Οι παράμετροι του αλκοτέστ είναι σωστά πολύ αυστηροί.

Θα τιμωρηθεί με πρόστιμο αλλά ο σεβασμός που έχω για αυτόν δεν αλλάζει", είχε δηλώσει την Κυριακή ο Γκασπερίνι και μία ημέρα αργότερα παρέταξε κανονικά τον Περίν κάτω από την εστία της Τζένοα στο ματς με την Παλέρμο.

Σε αυτή την αναμέτρηση ο τρίτος κατά σειρά γκολκίπερ της "σκουάντρα ατζούρα" ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του έχοντας αρκετές θετικότατες επεμβάσεις και μετά το ματς ο Γκασπερίνι φρόντισε να "κλείσει" οριστικά στο συρτάρι το προ ημερών ατυχές συμβάν.

"Η υπόθεση Περίν έχει κλείσει, ήταν κάτι που δεν άξιζε τόση πολλή προσοχή. Απόψε έκανε ένα εξαιρετικό ματς και είμαστε ευχαριστημένοι επειδή πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό παιδί που δουλεύει πάρα πολύ.

Σε όλους μπορεί να συμβεί να δεχτούν ένα πρόστιμο, ήταν εκτός ορίων όχι όμως τόσο πολύ", δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των "ροσομπλού".

Πέρα όμως από τον προπονητή και οι οπαδοί στηρίζουν απόλυτα τον Ιταλό κίπερ, αν κρίνει κανείς από το γεγονός πως στις εξέδρες του "Λουίτζι Φεράρις" είχε κρεμαστεί πανό που αφορούσε την "περιπέτεια" του Περίν.

"Τσιν τσιν Περίν. Οι οργανωμένοι οπαδοί είναι μαζί σου", έγραφε χαρακτηριστικά το πανό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ