ΣΤΗΛΕΣ

Το ερωτικό τρίγωνο του Βελγίου

Το ερωτικό τρίγωνο του Βελγίου

Η πρώην σύντροφος του Κέβιν Ντε Μπράινε αποκάλυψε πως "κοιμήθηκε" με τον Τιμπό Κουρτουά διότι το... αγόρι της την είχε απατήσει με την καλύτερή της φίλη

Εδώ και αρκετούς μήνες ήταν γνωστό πως η Καρολίνε Λάινεν είχε απατήσει τον Κέβιν Ντε Μπράινε με τον Τιμπό Κουρτουά, τώρα όμως η ίδια αποκάλυψε πως απλά... πήρε εκδίκηση.

"Το καλοκαίρι του 2012 ο Κέβιν μου είπε πως με είχε απατήσει με την καλύτερή μου φίλη. Για μήνες δεν μπορούσα να πω κουβέντα. Σεβάστηκα τα πάντα. Όμως στο βιβλίο, "'Keep it Simple", ο Κέβιν έγραψε πως τον απάτησα με τον Κουρτουά, έτσι αποφάσισα να μην μείνω άλλο σιωπηλή", τόνισε η 21άχρονη σε συνέντευξή της.

"Του είπα... ή αυτή ή εγώ. Του έδωσα άλλη μία ευκαιρία, αλλά η σχέση μας δεν ήταν ποτέ ξανά ίδια. Μετά πήγα στην Μαδρίτη ένα ταξίδι (έπαιζε Ατλέτικο τότε ο Κουρτουά) , ο Κέβιν θεωρούσε πως είναι καλή ιδέα, όμως εκεί έγινε κάτι που δεν έπρεπε να γίνει".

"Ο Τιμπό μου προσέφερε ό,τι δεν μου είχε προσφέρει 3 χρόνια ο Κέβιν. Με τον Τιμπό μπορούσα να μιλήσω για τα πάντα και μου είχε ετοιμάσει ένα εξαιρετικό γεύμα. Ο Κέβιν δεν είχε κάνει ποτέ αυτό. Ο Κέβιν με είχε απατήσει έτσι σκέφτηκα... γιατί να μην το κάνω και εγώ?..."

Το ερωτικό τρίγωνο του Βελγίου

Κουρτουά και Ντε Μπράινε πλέον μιλάνε κανονικά, κάνουν... αστεία μάλιστα με το ζήτημα, όπως τονίζουν άνθρωποι της βελγική ομοσπονδίας.

Ξεκίνησαν μαζί της καριέρα τους από την Γκενκ, αργότερα τους απέκτησε αμφότερους η Τσέλσι, όμως ποτέ δεν έπαιξαν μαζί εκεί, ενώ πλέον ο Ντε Μπράινε ανήκει στην Βόλφσμπουργκ.

Τιμπό Κουρτουά, Κέβιν Ντε Μπράινε και Γέλε Βόσεν έπαιζαν μαζί στην Γκενκ...

Το ερωτικό τρίγωνο του Βελγίου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ