ΣΤΗΛΕΣ

Το "unfair" του Ιμπραχίμοβιτς σε παίκτη της Σεντ Ετιέν

Το "unfair" του Ιμπραχίμοβιτς σε παίκτη της Σεντ Ετιέν

Όχι μόνο χάρισε τη νίκη στην Παρί κόντρα στην Σεντ Ετιέν αλλά ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς φρόντισε να... πικάρει και αντίπαλό του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δείτε το video!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν μέσα στο "Ζοφρουά Γκισάρ" το βράδυ της Κυριακής καθώς με δική του εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το τελικό 1-0 για τους Παριζιάνους απέναντι στην Σεντ Ετιέν .

Δεν ήταν όμως μόνο το γκολ του που θα έχουν να θυμούνται οι φίλοι της Παρί από το ματς αλλά και μία ενέργειά του κατά τη διάρκεια του αγώνα όπου θέλησε να φέρει σε αμηχανία έναν αντίπαλό του.

Συγκεκριμένα τον Πολ Μπαΐς, με τον "Ίμπρα" να προσπαθεί κάποια στιγμή να κοιτάξει το πίσω μέρος της φανέλας του θέλοντας να δείξει ότι αγνοούσε το όνομα του παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν...

"Όλα είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι πάντως ευκολότερο για αυτόν να το κάνει αυτό όταν κερδίζει. Θα είχε πλάκα να το έκανε αν βρισκόταν η Παρί πίσω στο σκορ με 1-0. Δεν έδωσα ιδιαίτερη προσοχή", δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μπαΐς.

Το πικάρισμα του Ζλάταν στον παίκτη της Σεντ Ετιέν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ