ΣΤΗΛΕΣ

Το troll sex tape του Βαλμπουενά

Το troll sex tape του Βαλμπουενά

Δεν τον προίκισε η φύση με πολλά εκατοστά στο κορμί του, παρ' όλα αυτά αποτελεί θύμα εκβιασμού με θέμα ένα sex tape με την σύντροφό του και θύτη τον Τζιμπρίλ Σισέ. Δεν ήθελε και πολύ να φτιαχτεί το απόλυτο troll βίντεο για τον Βαλμπουενά (VIDEO).

Η φύση ήταν... φειδωλή όσον αφορά τα εκατοστά του κορμιού του. Δεν τον λες και πρώτο μπόι σε καμία των περιπτώσεων, παρ' όλα αυτά τον τον έχει τον "τρόπο" του να περνάει καλά και άμα λάχει να γυρίζει και sex tape. Το πρόβλημα είναι αν αυτό βρεθεί σε λάθος χέρια.

Απέναντι στη γαλλική δικαιοσύνη βρέθηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ, με κατηγορίες για απόπειρα εκβιασμού απέναντι στον Ματιέ Βαλμπουενά και μένει να δούμε που θα καταλήξει αυτή η υπόθεση, η οποία έχει προκαλέσει σάλο στη Γαλλία και όχι μόνο. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που φτιάχτηκε το απόλυτο troll sex tape για τον Βαλμπουενά.

Λίγο η... έλλειψη ύψους και προκαλεί πρακτικές δυσκολίες, λίγο η φαντασία που οργιάζει, δημιούργησαν ένα βίντεο για γέλιο μέχρι δακρύων. Εντάξει, ο ίδιος δεν φαίνεται να το διασκεδάζει και πολύ, αλλά αυτό δεν εμποδίζει κάποιους να στήνουν διαδικτυακό πάρτι με τον διεθνή μεσοεπιθετικό της Λιόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ