ΣΤΗΛΕΣ

Το τραγούδι με το οποίο πόρωσε τη Λέστερ ο Ρανιέρι

Το τραγούδι με το οποίο πόρωσε τη Λέστερ ο Ρανιέρι
© SUNDERLAND AFC VIA GETTY IMAGES

Η Λέστερ ήταν σαρωτική στην πρεμιέρα της στη φετινή Premier League νικώντας με 4-2 τη Σάντερλαντ, με το μυστικό της επιτυχίας να βρίσκεται σε ένα τραγούδι με το οποίο ενέπνευσε τους παίκτες του ο Κλάουντιο Ρανιέρι.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι διανύει το 63ο έτος της ηλικίας του όμως δεν έχει χάσει ούτε στο ελάχιστο το πάθος για νίκες και επιτυχίες, ειδικά μάλιστα μετά από το πέρασμά του από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας που θα θέλει να ξεχάσει και ο ίδιος.

Αυτό το έδειξε στην επιστροφή του στους πάγκους της Premier League μετά από 11 χρόνια απουσίας, με τον Ιταλό να επιλέγει πριν το ματς με τη Σάντερλαντ (νίκησαν 4-2 οι "αλεπούδες") να εμπνεύσει τους παίκτες του μέσω του τραγουδιού "Fire" της ροκ μπάντας Kasabian.

Το τραγούδι με το οποίο πόρωσε τη Λέστερ ο Ρανιέρι
© PA

Το τραγούδι Fire από τους Kasabian χρησιμοποιήθηκε από τον Ρανιέρι για να "ντοπάρει" ψυχολογικά τους παίκτες της Λέστερ λίγο πριν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν

"Νομίζω ότι ξέρω τους οπαδούς της Λέστερ πολύ καλά. Είναι παθιασμένοι οπαδοί και ειπα στους παίκτες μου "όταν βγαίνετε στο γήπεδο και ακούτε το τραγούδι από τους Κασάμπιαν, αυτό σημαίνει ότι θέλουν πολεμιστές.

Ήθελα να τους δω πολεμιστές για τους οπαδούς. Οι Kasabian συνθέτουν μία φανταστική ροκ μπάντα από τη Λέστερ και νομίζω πως ο κιθαρίστας τους, ο Σέρτζε, είναι Ιταλός. Νομίζω πως οι οπαδοί λατρεύουν τους μαχητές και εμείς είμαστε μαχητές", δήλωσε ο Ρανιέρι αποκαλύπτοντας έτσι ένα παρασκήνιο από την επιτυχημένη πρεμιέρα της Λέστερ.

Το τραγούδι με το οποίο πόρωσε τη Λέστερ ο Ρανιέρι
© PA

Ο Σέρτζε (αριστερά) είναι φανατικός οπαδός της Λέστερ και έχει δει αμέτρητα παιχνίδια της εντός γηπέδου

Σημειώνεται πως τα λόγια του Ρανιέρι συγκίνησαν όλα τα μέλη των Kasabian, με τον Ιταλό κιθαριστα τους Σέρτζε Πιτσόρνο να κάνει λόγο για "απόλυτο επίτευγμα" και να τονίζει πως τα λόγια του Ρανιέρι ήταν καλύτερα από όλες τις διακρίσεις που έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής.

Fire - Kasabian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ