ΣΤΗΛΕΣ

Το τραγικό κοντρόλ του Ρούνεϊ και το καυστικό σχόλιο

Το τραγικό κοντρόλ του Ρούνεϊ και το καυστικό σχόλιο

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έχασε μία τεράστια ευκαιρία στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Φενέρμπαχτσε κάνοντας ένα τραγικό κοντρόλ με τον δημοσιογράφο που περιέγραφε το ματς να το σχολιάζει καυστικά. (VIDEO)

Είναι δεδομένο ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν περνά την καλύτερη φάση της καριέρας του. Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται ότι διανύει περίοδο όπου τίποτα από όσα δοκιμάζει δεν του βγαίνει στο γήπεδο, ενώ μάλλον δεν έχει και την απόλυτη εμπιστοσύνη του Μουρίνιο.

Στο ματς με την Φενέρμπαχτσε έδωσε ακόμα μία αφορμή στους επικριτές του να τον βάλουν στο στόχαστρο τους.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δέχτηκε μία εξαιρετική κάθετη πάσα από τον Μαρσιάλ και το μόνο που χρειαζόταν να κάνει για να βρεθεί απέναντι από τον Ντεμιρέλ ήταν ένα καλό κοντρόλ. Το κοντρόλ του όμως ήταν τόσο κακό με τον Σκρτελ να έρχεται και να διώχνει με άνεση.

Η συγκεκριμένη φάση όπως ήταν φυσιολογικό έγινε αμέσως viral με το δούλεμα στον επιθετικό της Μάντσεστερ να είναι ασταμάτητο στα social media. Ακόμα και ο δημοσιογράφος που περιέγραφε τον αγώνα δεν άφησε ασχολίαστο το κακό κοντρόλ του 31χρονου άσου της Γιουνάιτεντ και πέταξε το καρφάκι του.

"Αυτό το κοντρόλ δεν είναι καλό για το Europa, την Premier League, ούτε για το MLS" είπε χαρακτηριστικά ρίχνοντας έτσι τη σπόντα του για τις φήμες που θέλουν τον Ρούνεϊ να ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Δείτε τη φάση που έκανε το Ρούνεϊ αντικείμενο χλευασμού:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ