ΣΤΗΛΕΣ

Το Sky Sports μετέδωσε τουρνουά... FIFA 16!

Το Sky Sports μετέδωσε τουρνουά... FIFA 16!

Η... λειψανδρία του προγράμματος του Sky Sports έφερε μέχρι και εκπομπή με σχολιασμό για το FIFA 16. Λογικό ήταν, λοιπόν, να υπάρξει και σχετικό τρολάρισμα. Δείτε χαρακτηριστικά tweets.

Το Sky Sports έχει χάσει τα δικαιώματα του Champions League και το μεγαλύτερο κομμάτι των αγώνων της Premier League, επομένως υπάρχει ένα σχετικό πρόβλημα όσον αφορά τον προγραμματισμό του καναλιού και των εκπομπών που παρουσιάζει.

Σε τέτοιο βαθμό, δε, που αναγκάστηκαν οι άνθρωποί του να εντάξουν στο πρόγραμμά τους σχολιασμό για το... FIFA 16 (!). Βλέπουν δηλαδή παιχνίδια και σχολιάζουν το πώς παίζουν οι παίκτες (όχι οι αθλητές βέβαια...).

Προφανώς αυτό δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τους συνδρομητές, που δίνουν χρήματα για να βλέπουν αθλητικά προγράμματα και όχι παιχνίδια. Αν ήθελαν τέτοια, θα έπαιζαν οι ίδιοι.

Το twitter δεν άργησε να πάρει "φωτιά". Άλλοι οργισμένοι, άλλοι με διάθεση για χιούμορ και τρολάρισμα, προσέφεραν ορισμένα επικά "τιτιβίσματα" κατά του Sky Sports και της απόφασής του να εντάξει ένα τέτοιο προϊόν στο πρόγραμμά του.

Οι περισσότεροι κάνουν λόγο για κατάντια του τηλεοπτικού σταθμού και ότι δεν γίνεται να πληρώνουν για να βλέπουν... άλλους να παίζουν και τους δημοσιογράφους να σχολιάζουν σα να πρόκειται για κανονικό παιχνίδι.

Ο σχολιασμός και τα tweets:













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ