ΣΤΗΛΕΣ

Το προσβλητικό παραλήρημα ρεπόρτερ του ESPN

Το προσβλητικό παραλήρημα ρεπόρτερ του ESPN

Τραγική συμπεριφορά και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί από τη ρεπόρτερ του ESPN, Μπριν ΜακΧένρι, σε μια υπάλληλο εταιρείας που απομακρύνει παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα (VIDEO).

Όμορφο παρουσιαστικό, αλλά πολύ άσχημο στόμα. Η ρεπόρτερ του ESPN, Μπριν ΜακΧένρι, απέδειξε πως και το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται, αφού η άκρως αλαζονική και προσβλητική συμπεριφορά της, πιάστηκε επ' αυτοφόρω από κάμερες ασφαλείας.

Την ώρα που είχε απέναντί της μια υπάλληλο εταιρείας που απομακρύνει παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα, ξεκίνησε ένα παραλήρημα για τη μόρφωσή της, τα κιλά και τα δόντια της, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να την μειώσει, διότι απλά η ίδια είχε... νευράκια.

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τα πάντα, το βίντεο διέρρευσε και το ESPN την κάλεσε για εξηγήσεις, επιβάλλοντάς της υποχρεωτική άδεια μίας εβδομάδας, ενώ η ίδια μέσω twitter ζήτησε συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά της.

"Σε μια στιγμή έντασης και στρες, άφησα τα συναισθήματά μου να με παρασύρουν και είπα κάποια προσβλητικά πράγματα, για τα οποία μετανιώνω. Όσο εκνευρισμένη και αν ήμουν, έπρεπε να δείξω περισσότερο σεβασμό. Λυπάμαι πάρα πολύ για τις πράξεις μου και θα μάθω απ' αυτό το λάθος", ανέφερε χαρακτηριστικά η ΜακΧένρι.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ