ΣΤΗΛΕΣ

Το πείραγμα του Στέγκερ στον Νάγκελσμαν

Hoffenheim's head coach Julian Nagelsmann takes seat on a Dortmund bench prior the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and TSG Hoffenheim in Dortmund, Germany, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Hoffenheim's head coach Julian Nagelsmann takes seat on a Dortmund bench prior the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and TSG Hoffenheim in Dortmund, Germany, Saturday, Dec. 16, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Πέτερ Στέγκερ γνωρίζει ότι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποτελεί το φαβορί για να τον διαδεχθεί το καλοκαίρι στον πάγκο της Ντόρτμουντ και γι' αυτό τον πείραξε πριν από τη μεταξύ τους μονομαχία.

Ο Πέτερ Στέγκερ προσελήφθη ως υπηρεσιακός τεχνικός στην Ντόρτμουντ, διαδεχόμενος τον Πέτερ Μπος, μετά από την καταστροφική μισή σεζόν του Ολλανδού προπονητή.

Ο πρώην προπονητής της Κολωνίας έχει ως πρώτο μέλημα να συμμαζέψει την Μπορούσια, γνωρίζοντας ότι το πιο πιθανό είναι να μην συνεχίσει στον πάγκο και μετά από το καλοκαίρι του 2018.

Μάλιστα, το Σάββατο κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον πιο πιθανό αντικαταστάτη του, τον προπονητή της Χόφενχαϊμ, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο 51χρονος Αυστριακός γνωρίζει ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να προσλάβει τον 30χρονο συνάδελφό του και γι' αυτόν τον λόγο, του έκανε πλάκα πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης.

"Μην καθίσεις στον λάθος πάγκο", του είπε όταν αμφότεροι βγήκαν από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Ντόρτμουντ για την αναμέτρηση.

Η Μπορούσια εν τέλει έκλεισε με νίκη 2-1 τον 1ο γύρο, αν και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο από την ομάδα του πιθανώς μελλοντικού προπονητή της.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ