ΣΤΗΛΕΣ

Το παραλίγο τρομερό αυτογκόλ του Μανωλά!

Το παραλίγο τρομερό αυτογκόλ του Μανωλά!

Ο Κώστας Μανωλάς λίγο έλειψε να πετύχει το πιο θεαματικό αυτογκόλ της φετινής Serie A στο Ρόμα-Γιουβέντους. Δείτε το video!

O Kώστας Μανωλάς ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της Ρόμα στο ντέρμπι του "Olimpico" απέναντι στη Γιουβέντους ("εξαφάνισε" τον Μοράτα) ωστόσο στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραίος για την ομάδα του πετυχαίνοντας αυτογκόλ.

Πρόκειται για τη φάση του 22ο λεπτού, όταν ο Περέιρα έβγαλε την χαμηλή παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά και ο Μανωλάς βγήκε πρώτος πάνω στη μπάλα, με την ενέργειά του πάντως να "κόβει τα πόδια" όλων των φίλων της Ρόμα για μερικά δευτερόλεπτα.

Και αυτό γιατί στην προσπάθειά του να διώξει με το αριστερό την έστειλε να περάσει δίπλα ακριβώς από το δεξί δοκάρι του Ντε Σάνκτις, με τον γκολκίπερ της Ρόμα να έχει μείνει ακινητοποιημένος στο κέντρο της εστίας του ανήμπορος να κάνει το παραμικρό.

Σύμφωνα μάλιστα κάποια ιταλικά ΜΜΕ, το παραλίγο αυτογκόλ του Μανωλά είχε ως αποτέλεσμα να του κάνει παρατήρηση ο βετεράνος γκολκίπερ των "τζαλορόσι" και έτσι οι δύο παίκτες να φτάσουν στο σημείο να έχουν έντονη λογομαχία στην ανάπαυλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ