ΣΤΗΛΕΣ

Το "μήνυμα" των οπαδών της Ντόρτμουντ σε Γκέτσε

Το "μήνυμα" των οπαδών της Ντόρτμουντ σε Γκέτσε

Ούτε... ζωγραφιστό δεν θέλουν να βλέπουν πλέον τον Μάριο Γκέτσε οι οπαδοί της Ντόρτμουντ και το έδειξαν με ανάγλυφο τρόπο κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας τους κόντρα στη Βέρντερ (φωτογραφία).

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Χανς Γιόακιμ-Βάτσκε, δήλωσε πρόσφατα πως ο σύλλογος έχει αφήσει ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής για τον Μάριο Γκέτσε όμως κάποιοι οπαδοί των "κιτρινόμαυρων" δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι την τοποθέτηση αυτή και φρόντισαν να... κλείσουν οριστικά τη συγκεκριμένη πόρτα.

Δεν έχουν συγχωρήσει ακόμα στον Γκέτσε ότι άφησε την ομάδα τους το καλοκαίρι του 2013 για να μετακομίσει στην Μπάγερν Μονάχου (οι Βαυαροί πλήρωσαν τη ρήτρα 37.000.000 ευρώ και τον απέκτησαν) και κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας τους με την Βέρντερ σήκωσαν ένα πανό που έγραφε: "Μίλαν η Ρεάλ Μαδρίτης, απλά όχι Ντόρτμουντ, κάνε πίσω Γκέτσε".

Το "μήνυμα" των οπαδών της Ντόρτμουντ σε Γκέτσε

Υπενθυμίζεται πως ο Γερμανός μεσοεπιθετικός βγήκε μέσα από τα τμήματα υποδομής της ομάδας της Βεστφαλίας ενώ στη Μπάγερν δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει αισθητή την παρουσία του (για αυτό και τα σενάρια το τελευταίο διάστημα περί αποχώρησής του) με αποκορύφωμα τη φετινή σεζόν όπου λόγω τραυματισμών έχει αγωνιστεί σε μόλις τρία ματς μετά τον Οκτώβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ