ΣΤΗΛΕΣ

Το "καυτό" σποτ για το Superbowl!

Το "καυτό" σποτ για το Superbowl!

Λίγο πριν το Superbowl του 2015, η Σάρλοτ ΜακΚίνεϊ "σκανδαλίζει" το αμερικανικό τηλεοπτικό κοινό πρωταγωνιστώντας "γυμνή" σε διαφημιστικό σποτ. Δείτε το video!

Tα σποτ του Superbowl καταφέρνουν πάντα να προκαλούν συζητήσεις. Και αυτό γιατί οι εταιρίες επενδύουν απίστευτα χρηματικά ποσά στην προσπάθειά τους να γυριστούν διαφημιστικά που θα είναι ικανά να προσελκύσουν εκατομμύρια τηλεθεατές.

Εάν πάντως ψάχνετε ποιό είναι το κορυφαίο σποτ που έχει γυριστεί ενόψει του φετινού Superbowl (1 Φεβρουαρίου) τότε δεν χρειάζεται να το αναζητείτε άλλο καθώς... ευρέθη.

Φτιάχτηκε για λογαριασμό μίας αλυσίδας fast-food, η οποία προσέλαβε την πανέμορφη Σάρλοτ ΜακΚίνεϊ (πολλοί την συγκρίνουν με την Κέιτ Άπτον) για να διαφημίσει τα χάμπουργκέρ της με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Στο εν λόγω διαφημιστικό βλέπουμε το μοντέλο να "κάνει πασαρέλα" για περίπου 20 δευτερόλεπτα φορώντας μπικίνι (που έχουμε όμως την αίσθηση όπως είναι γυρισμένα τα πλάνα πως είναι ολόγυμνη!) και στο τέλος να ικανοποιεί την πείνα της δαγκώνοντας ένα τεράστιο σάντουιτς.

Δείτε την Σάρλοτ ΜακΚίνεϊ στο κορυφαίο διαφημιστικό σποτ ενόψει Superbowl:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ