ΣΤΗΛΕΣ

Το "hot" προγνωστικό για το Νάπολι-Σαμπντόρια

Το "hot" προγνωστικό για το Νάπολι-Σαμπντόρια

Νάπολι και Σαμπντόρια κοντράρονται στο "San Paolo" με στόχο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και η Τζέσικα Κορτίνα... βγήκε από τα ρούχα της για να κάνει πρόβλεψη για το αποτέλεσμα του αγώνα (video).

Ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα ματς της 32ης αγωνιστικής της Serie A διεξάγεται στο "San Paolo" με τη Νάπολι να υποδέχεται τη Σαμπντόρια: η ομάδα του Μπενίτεθ διεκδικεί την έξοδο στο Champions League και έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League ενώ αυτή είναι η διοργάνωση στην οποία θέλει να αγωνιστεί από την πλευρά της η Σαμπντόρια τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το ματς μεταξύ των "παρτενοπέι" και των "μπλουτσερκιάτι" αναμένεται αμφίρροπο και η Τζέσικα Κορτίνα θέλησε να του δώσει ακόμα μεγαλύτερη λάμψη καθώς πρωταγωνιστεί σε ένα videoclip μέσω του οποίου κάνει πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα με άκρως εντυπωσιακό τρόπο.

Napoli - Sampdoria, il pronostico di Jessica Cortina

La nostra Jessica COrtina ci riprova. Vi va una pizza dopo un tuffo in piscina con lei? Chissà... #NapoliSamp

Posted by SampNews24 on Thursday, April 23, 2015

Για την ιστορία να σημειωθέι πως το "San Paolo" αποτελεί "μαύρη τρύπα" για τη Σαμπντόρια καθώς από τότε που η Νάπολι επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια (2007) όχι μόνο δεν έχει νίκη σε αυτό το γήπεδο αλλά δεν έχει πετύχει ούτε ένα γκολ.

Το τελευταίο τέρμα για τη "Σαμπ" στην έδρα της Νάπολι καταγράφεται στις 5 Οκτωβρίου 2002 σε αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη δεύτερη κατηγορία ενώ η τελευταία φορά που σκόραραν οι Γενοβέζοι στο San Paolo σε αγώνα για τη Serie A ήταν πριν από 17 χρόνια (19 Απριλίου 1998, 2-0).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ