ΣΤΗΛΕΣ

Το φωτογραφικό δράμα της εθνικής Ουαλίας

Το φωτογραφικό δράμα της εθνικής Ουαλίας

Η εθνική Ουαλίας έχει κάνει άλματα προόδου στον αγωνιστικό χώρο τα τελευταία χρόνια. Στις φωτογραφίες πάλι... δεν μπορούν τα παλικάρια!

Η παρουσία της εθνικής Ουαλίας στα γήπεδα της Γαλλίας το καλοκαίρι ήταν εξαιρετική για τα δεδομένα της χώρας.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ και η παρέα του έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του Euro 2016, διαγράφοντας την καλύτερη πορεία της ιστορίας τους σε τελική φάση διοργάνωσης εθνικών ομάδων.

Τα άλματα προόδου που έχουν στον αγωνιστικό χώρο είναι αδιαμφισβήτητα. Αλλά όταν πρόκειται να βγάλουν ομαδική φωτογραφία... δεν τη βρίσκουν με την καμία! Δεν μπορούν τα παλικάρια. Για ποιον λόγο κανείς δεν ξέρει, αλλά οι φωτογραφίες τους είναι εντελώς αλλοπρόσαλλες.

Τρανταχτό παράδειγμα η αναμνηστική φωτογραφία πριν το ματς με την Αυστρία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Καλό το αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο μετά το 2-2 που απέσπασαν εκτός έδρας, επιεικώς... τραγικό αυτό που αποτυπώθηκε στον φακό.

Ξεκινάμε με τα βασικά. Τέσσερις επάνω και... επτά κάτω; Τρεις να κοιτάνε δεξιά, ένας αριστερά, ένας με κλειστά μάτια και οι υπόλοιποι στην ευθεία; Προσθέτοντας μια εικαστική λεπτομέρεια, ένας ακουμπά το χόρτο με δύο δάχτυλα (Ντέιβις), ένας άλλος με τρία (Τέιλορ), ο Μπέιλ με σφιγμένη τη γροθιά και μετά παλάμες ενωμένες (Κινγκ), χέρια σταυρωμένα (Άλεν, Γκάντερ) και ο Λέντλεϊ... χύμα.

Από τους τέσσερις όρθιους, οι τρεις αγκαλιασμένοι (Γουίλιαμς, Χένεσεϊ, Βόουκς) και ο Τσέστερ με σπαστό χαμόγελο και τα χέρια πίσω από την πλάτη.

Το φωτογραφικό δράμα της εθνικής Ουαλίας
Το φωτογραφικό δράμα της εθνικής Ουαλίας
Το φωτογραφικό δράμα της εθνικής Ουαλίας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ