ΣΤΗΛΕΣ

Το φοβερό τρολάρισμα της Μπάγερν στον Ριμπερί

Το φοβερό τρολάρισμα της Μπάγερν στον Ριμπερί

Τα social media των γερμανικών ομάδων είναι σε άλλο επίπεδο! Δείτε τι ανέβηκε στο instagram της Μπάγερν και με ποια αφορμή, τρολάροντας τον Φρανκ Ριμπερί.

Τα έχουμε ξαναπεί, τα έχουμε ξαναγράψει. Τα social media των γερμανικών ομάδων είναι σε άλλο επίπεδο. Θυμηθείτε για παράδειγμα το tweet της Σάλκε όταν είχε έρθει να παίξει με τον Αστέρα τον περασμένο Δεκέμβριο. Και όχι μόνο.

Το απόγευμα της Δευτέρας (23/05) ήταν σειρά της Μπάγερν να παίξει μπάλα πειράζοντας τον... Ριμπερί στο instagram. Τι έκαναν οι Βαυαροί; Ανέβασαν μία φωτογραφία από τη στιγμή που έγινε αλλαγή ο Γάλλος στον πρόσφατο τελικό Κυπέλλου.

Ο Ριμπερί βγήκε από την απέναντι μεριά των πάγκων και μέχρι να κάνει το μισό γήπεδο, πηγαίνοντας με πάρα πολύ αργούς ρυθμούς, κόντεψε να γίνει η απονομή!

Η Μπάγερν λοιπόν ανέβασε αυτό το στιγμιότυπο μαζί με το εικονίδιο μιας χελώνας, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Χελώνας, όπως ενημερώνει με hashtag!

"Με το νταμπλ στις αποσκευές του, ο ταχύτατος Φρανκ Ριμπερί, επιβραδύνει στο τέλος μιας μακριάς σεζόν", είναι η λεζάντα της φωτογραφίας. Φοβεροί.

With the double in the bag, speedster Franck Ribéry is slowing things down at the end of a long season! #WorldTurtleDay #MiaSanMia

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης FC Bayern Official (@fcbayern) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ