ΣΤΗΛΕΣ

Το επικό τρολάρισμα της Γιουνάιτεντ στη Σίτι!

Το επικό τρολάρισμα της Γιουνάιτεντ στη Σίτι!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε τον τέλειο τρόπο για να πικάρει την συμπολίτισσα Σίτι. Δείτε πως θέλησε να καλωσορίσει στο νέο του σπίτι τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Η εκδίκηση άργησε επτά επτά ολόκληρα χρόνια αλλά τελικά... ήρθε και προκάλεσε έντονη αίσθηση στα social media. Το 2009 ο Κάρλος Τέβες έφυγε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επέλεξε την Μάντσεστερ Σίτι για να συνεχίσει την καριέρα του, με τους "πολίτες" να το γιορτάζουν με ιδιαίτερο τρόπο, με μία πινακίδα που τον καλωσόριζε στο Μάντσεστερ να γίνεται θέμα συζήτησης σε όλη την πόλη.

Τώρα, εν έτει 2016 οι "κόκκινοι διάβολοι" όχι μόνο βρήκαν την ευκαιρία να "απαντήσουν" στη συμπολίτισσα μέσω της απόκτησης του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ( ανακοίνωσε ο ίδιος τη μεταγραφή του μέσω του λογαριασμού του στο Ιnstagram) αλλά το έκαναν και με... στιλ!

Συγκεκριμένα, ανέβασαν μπροστά από το εμπορικό κέντρο του Andale μία επιγραφή στην οποία βλέπουμε έκπληκτοι πως δεν είναι η πόλη του Μάντσεστερ που υποδέχεται τον Ζλάταν αλλά ο Σουηδός σούπερ σταρ που καλωσορίζει το Μάντσεστερ!

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό στο όλο σκηνικό είναι πως η Γιουνάιτεντ δεν διάλεξε τυχαία το εν λόγω μέρος για να ανεβάσει αυτή την γιγαντοαφίσα, αφού είναι πολύ κοντά στην επίσημη μπουτίκ της Μάντσεστερ Σίτι.

ΙMPOSSIBLE? ΤΟ ΝΕΟ T-SHIRT ΑΠΟ ΤΑ FOOTSHIRTS ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΛΑΤΑΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ