ΣΤΗΛΕΣ

Το εν ψυχρώ πάτημα του Ρόχο στον Αζάρ

Το εν ψυχρώ πάτημα του Ρόχο στον Αζάρ

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μάρκος Ρόχο πάτησε εν ψυχρώ στο στήθος τον Εντέν Αζάρ, αλλά, παρ' όλα αυτά, έμεινε ατιμώρητος. (PHOTOS)

Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση μεταξύ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Αγγλίας. Τα νεύρα έκαναν την εμφάνισή τους απ' τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με συνέπεια οι "Κόκκινοι Διάβολοι" να μείνουν μόλις στο 35' με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Άντερ Ερέρα.

Παρ' όλα αυτά, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο θα μπορούσε να είχε μείνει ακόμα και με 9(!) παίκτες πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, αν ο διαιτητής του αγώνα, Μάικλ Όλιβερ έβλεπε το εσκεμμένα χτύπημα του Μάρκος Ρόχο πάνω στον Εντέν Αζάρ. Ο Αργεντινός στόπερ, ύστερα από μία διεκδίκηση της μπάλας, πάτησε εν ψυχρώ τον Βέλγο στο στήθος, δίχως όμως η κίνησή του να γίνει αντιληπτή απ' τον Άγγλο ρέφερι.

Όμως, πολύ δύσκολα ο υψηλόσωμος αμυντικός θα αποφύγει τη βαριά τιμωρία, αφού η FA αναμένεται να τον καλέσει σε απολογία, κάνοντας χρήση του βίντεο. Σε περίπτωση που ο Ρόχο αποδειχθεί "ένοχος", τότε κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού πέντε αγωνιστικών από κάθε δραστηριότητα.

Δείτε τη φάση:

Το εν ψυχρώ πάτημα του Ρόχο στον Αζάρ
Το εν ψυχρώ πάτημα του Ρόχο στον Αζάρ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ