ΣΤΗΛΕΣ

Το απόλυτο τρολάρισμα στον Μουρίνιο!

Manchester United manager Jose Mourinho, left, smiles on the touchline next to Crystal Palace manager Roy Hodgson during the English Premier League soccer match between Manchester United and Crystal Palace at Old Trafford, Manchester, England. Saturday, Sept. 30, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester United manager Jose Mourinho, left, smiles on the touchline next to Crystal Palace manager Roy Hodgson during the English Premier League soccer match between Manchester United and Crystal Palace at Old Trafford, Manchester, England. Saturday, Sept. 30, 2017. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Πρωταγωνιστές ιταλικής ψυχαγωγικής εκπομπής ζήτησαν από τον Ζοζέ Μουρίνιο να τους υπογράψει μία μπλούζα με το όνομα του Αντόνιο Κόντε. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Έναν αν μη τι άλλο έξυπνο τρόπο για να τρολάρουν τον Ζοζέ Μουρίνιο επέλεξαν Ιταλοί δημοσιογράφοι. Ο Πορτογάλος βρίσκεται σε ανοικτή διαμάχη με τον Αντόνιο Κόντε στην οποία όπως έχουν ξεκαθαρίσει και οι δυο αφορά μόνο αυτούς και όχι τους συλλόγους τους.

Τι έκαναν οι Alessandro Onnis και Stefano Corti παριστάνοντας τους δημοσιογράφου για να πικάρουν τον Μουρίνιο;

Περίμεναν έξω από κεντρικό ξενοδοχείο του Μάντσεστερ μέχρι ο Πορτογάλος να βγει από αυτό. Όταν τον είδαν του ζήτησαν να τους κάνει δηλάσεις αλλά και να τους υπογράψει μία εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μόνο που στο πίσω μέρος είχε το Νο1, έναν αριθμό που είναι συνδεδεμένος με τον Μουρίνιο, αλλά και το όνομα του Αντόνιο Κόντε!

Ο Πορτογάλος δεν έχασε το χιούμορ του και μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί ξέσπασε σε γέλια όπως τα οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη φάρσα των Ιταλών

Το απόλυτο τρολάρισμα στον Μουρίνιο!
Το απόλυτο τρολάρισμα στον Μουρίνιο!
Το απόλυτο τρολάρισμα στον Μουρίνιο!
Το απόλυτο τρολάρισμα στον Μουρίνιο!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ