ΣΤΗΛΕΣ

Το απίθανο τρολάρισμα της αστυνομίας του Μάντσεστερ στη Λίβερπουλ

Το απίθανο τρολάρισμα της αστυνομίας του Μάντσεστερ στη Λίβερπουλ

Ο λογαριασμός twitter της μητροπολιτικής αστυνομίας του Μάντσεστερ αποφάσισε να κάνει πλάκα με την αγωνιστική πορεία της Λίβερπουλ στην Premier League και τρόλαρε ακόμα και τον Ρόμπι Φάουλερ που αντέδρασε.

Η μητροπολιτική αστυνομία του Μάντσεστερ συχνά πυκνά τοποθετείται με χιουμοριστικό τρόπο σε διάφορα θέματα επικαιρότητας και όχι μόνο. Εν προκειμένω, βρήκε την ευκαιρία να "πειράξει" τη Λίβερπουλ, συνδυάζοντας την κακή πορεία της ομάδας με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

"Από σήμερα, εάν χρησιμοποιείτε το κινητό τηλέφωνο και οδηγείτε, θα καταλήξετε με περισσότερους πόντους ποινής στο δίπλωμά σας από όσους πήρε η Λίβερπουλ τον Φεβρουάριο. ΈΞΙ", έγραψε ο χειριστής του twitter της αστυνομίας μετά από την ήττα των "κόκκινων" από τη Λέστερ, που περιόρισε τη βαθμολογική της ομάδας στο πρωτάθλημα, στους μόλις τρεις αγώνες της τον Φεβρουάριο, στους τρεις βαθμούς (από τη νίκη επί της Τότεναμ).

Το tweet δέχθηκε δεκάδες χιλιάδες αντιδράσεις, κυρίως ευχάριστες και χιουμοριστικές. Μία εξ αυτών, ήταν η απάντηση του πρώην επιθετικού της Λίβερπουλ, Ρόμπι Φάουλερ, ο οποίος απάντησε με τον ίδιο σαρκασμό.

"Όχι κακό tweet, για να είμαι ειλικρινής", έγραψε ο σκόρερ 183 τερμάτων για τη Λίβερπουλ, ο οποίος συνόδευσε το tweet του με ένα απόκομμα από φόρμα παραπόνων για την αστυνομία!

Το απίθανο τρολάρισμα της αστυνομίας του Μάντσεστερ στη Λίβερπουλ

Ακολούθησαν σχόλια χρηστών του twitter και δημοσιεύματα ιστοσελίδων που υποστήριζαν ότι ο Άγγλος βετεράνος διεθνής ενοχλήθηκε από την ενέργεια της αστυνομίας, κάτι που διέψευσε ο ίδιος ο Φάουλερ, ακόμα κι όταν δέχθηκε προσωπική... επίθεση από το twitter της αστυνομίας. "Φαίνεται ότι αναστατώσαμε τον Ρόμπι Φάουλερ χθες. Ένα για μία περιήγηση στο τμήμα και εάν είσαι καλός, θα σε αφήσουμε να ανάψεις τα μπλε φώτα σε ένα περιπολικό ως απολογία", έγραφε το νέο tweet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ