ΣΤΗΛΕΣ

Το απίστευτο σεξιστικό σχόλιο του Μπάμπελ

Το απίστευτο σεξιστικό σχόλιο του Μπάμπελ

Μία κοπέλα έκανε σχόλιο για τον Ράιαν Μπάμπελ με αφορμή τις επικρίσεις του προς τον Ράφα Μπενίτεθ και ο πρώην άσος της Λίβερπουλ της επιτέθηκε σεξιστικά μέσω Twitter. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Έχουν περάσει χρόνια από την αποχώρηση του Ράιαν Μπάμπελ από τη Λίβερπουλ παρόλα αυτά φαίνεται πως ο ίδιος δεν ξεχνάει την παρουσία του στο "Anfield" και εξακολουθεί να το κρατάει... μανιάτικο στον Ράφα Μπενίτεθ τον οποίο είχε για προπονητή εκείνη την περίοδο.

Απόδειξη τα αρκετά αρνητικά σχόλια που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα για τον νυν τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης (τον κατηγορεί κυρίως για "αμυντικογενείς τακτικές"), τα οποία μάλιστα έκαναν μία φίλη των "κόκκινων" να του εκφράσει την απορία της μέσω Twitter.

"Ράιαν Μπάμπελ γιατί τον μισείς τόσο πολύ. Αυτός είναι τώρα προπονητής στη Ρεάλ Μαδρίτης ενώ εσύ ικετεύεις αυτούς που σε ακολουθούν στο Twitter να σε προσθέσουν στο Whatsapp", ήταν το σχόλιο που του έκανε, με τον 28χρονο φορ της Αλ-Αΐν (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) να εκτοξεύει σεξιστική επίθεση εναντίον της.

"Νομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθείς στο να μεγαλώσουν τα στήθη σου αντί να μιλάς για ποδόσφαιρο... Είσαι κορίτσι... Μείνε στην σειρά σου...", έγραψε στη σελίδα του ο Μπάμπελ απαντώντας στην ακόλουθό του ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του (δέχτηκε μπαράζ αρνητικών σχολίων) γράφοντας μεταξύ άλλων:

"Τουλάχιστον βάλε τον αδερφό σου ή τον φίλο σου να κάνουν το σχόλιο έτσι ώστε να μπορέσουμε να διαφωνήσουμε. Δεν είμαι πια ο τύπος που κοιτάζει να είναι προσεκτικός σε αυτά που λέει, είτε είναι παιδιάστικο ή όχι... Εάν θεωρώ πως είναι σωστό έρχομαι κατά πάνω σου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ