ΣΤΗΛΕΣ

Τιμωρία σε Πογκρεμπνιάκ γιατί απουσίασε από αγώνα για να δει το Γιουβέντους - Ίντερ

Τιμωρία σε Πογκρεμπνιάκ γιατί απουσίασε από αγώνα για να δει το Γιουβέντους - Ίντερ
AP PHOTO/SANG TAN

Κάποτε ήταν ο βασικός επιθετικός της εθνικής Ρωσίας, πλέον ο Πάβελ Πογκρεμπνιάκ... βαριέται να αγωνιστεί με την Ντινάμο Μόσχας και αφήνει τις υποχρεώσεις της για να δει από κοντά το Γιουβέντους - Ίντερ.

Ο Πάβελ Πογκρεμπνιάκ βρισκόταν σε δίλημμα και πιθανότατα έκανε τη λάθος επιλογή, όταν προτίμησε να δει από το "Άλιαντς Στέιντιουμ" την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Ίντερ, αντί να αγωνιστεί στο Ντινάμο Μόσχας - Άνζι για το ρωσικό πρωτάθλημα.

Όπως αποκαλύπτει η ρωσική "Sport-Express", ο άλλοτε βασικός επιθετικός της Ζενίτ και της Ρωσίας, οι Μοσχοβίτες έχουν αρχίσει έρευνα για το περιστατικό και το πιο πιθανό είναι να τιμωρήσουν τον ποδοσφαιριστή με διακοπή συμβολαίου.

Ο Πογκρεμπνιάκ απουσίασε από την αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση με την Άνζι στις 9 Δεκεμβρίου, την τελευταία πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τον χειμώνα.

Την ίδια μέρα, στα social media του αδερφού του, Κίριλ, εμφανίστηκε μία φωτογραφία με τους δυο τους στο γήπεδο της Γιουβέντους, να παρακολουθούν το Derby d' Italia.

Ο Πογκρεμπνιάκ έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2018, με ετήσια αμοιβή που φτάνει τα 2.500.000 ευρώ από το 2015, όταν επαναπατρίστηκε από τη Ρέντινγκ.

Τον Νοέμβριο του 2017 σημείωσε το πρώτο τέρμα του μετά από δύο χρόνια, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτό να είναι και το τελευταίο του με την Ντινάμο.

Photo credits: AP Photo/Sang Tan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ