ΣΤΗΛΕΣ

Τι ήθελε στα 16 του ο LeBron James

Τι ήθελε στα 16 του ο LeBron James

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη που είχε δώσει ο LeBron James, μετά την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου με το St. Vincent-St.Mary High School και θα ανατριχιάσετε (video).

Το 10TV μας πήγε μια βόλτα στη... memory lane που είπε και ο παρουσιαστής ή αν το προτιμάτε στα ελληνικά, μας γύρισε στο παρελθόν και στη συνέντευξη που είχε δώσει στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό δίκτυο ο LeBron James, όταν ήταν μόλις 16 χρόνων.

Την ημέρα λοιπόν, που το St. Vincent-St.Mary Ηigh School πανηγύρισε τον τίτλο της περιφέρειας, για δεύτερη διαδοχική χρονιά, εκείνος εξήγησε πως το ενδιαφέρον του πια ήταν... ο τρίτος τίτλος (" και μετά θα είναι ο τέταρτος" -για την ιστορία σταμάτησε στους τρεις). Ομολόγησε πως " ήταν στόχος μας η κατάκτηση του τροπαίου, από την αρχή της σεζόν. Θέλαμε να φτάσουμε ξανά στην κορυφή και δουλεύαμε πολύ σκληρά κάθε μέρα. Παίζαμε σε κάθε αγώνα, σαν να ήταν ο τελευταίος μας".

Τον είχαν ρωτήσει πώς είναι να ξέρει ότι όπου και αν βρεθεί, έχει επάνω του όλα τα βλέμματα, αφού ήταν ο καλύτερος του είδους στην ηλικία του. Με απαράμιλλη ωριμότητα, είπε ότι " κάθε μέρα πρέπει να δουλεύεις, γιατί εκεί έξω υπάρχουν και άλλοι που δουλεύουν και αν σταματήσεις, θα σε προσπεράσουν. Με πιέζουν οι προπονητές μου, οι συμπαίκτες μου, εγώ ο ίδιος πιέζω τον εαυτό μου, ενώ όλα γίνονται απλούστερα από τον τρόπο που με μεγάλωσε η μητέρα μου. Με μεγάλωσε πολύ καλά. Μου έμαθε πάρα πολλά, εκτός του μπάσκετ και αυτό με βοηθά πολύ".

Ποιος ήταν ο στόχος του; " Να παίξω στο ΝΒΑ"

Ήθελε να είναι ο καλύτερος; " Ναι"

Και πώς θα γινόταν ο καλύτερος; " Πρέπει να γίνω πιο δυνατός, καλύτερος αμυντικός και να βελτιώσω το τρίποντο".

Τότε δεν σκεφτόταν σε ποιο κολέγιο θα πάει (" όταν έλθει η ώρα, θα καθίσω με τον προπονητή και τη μητέρα μου και θα δούμε ποια θα είναι η καλύτερη επιλογή"),ενώ σε ερώτηση για το αν έβλεπε τον εαυτό του να παίζει football στο κολέγιο -σπορ με το οποίο ασχολείτο στο σχολείο και στο δεύτερο έτος του high school μπήκε στην all state team-, είπε πως "ό χι, γιατί... εκεί χτυπούν πολύ δυνατά", πριν ξεσπάσει σε γέλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ